H. van Dieren Set-Up HS 1 onvoldaan in Oostzaan.

· leestijd 1 minuut Sport Ingezonden

D.d. 23-03-2024

Uitslag: Compaen HS 2 - H. van Dieren Set Up HS 1 | 4 - 0

De mannen van Set-Up mochten weer op zaterdagavond spelen, dit keer in Oostzaan. Na een lange reis en een stukje wedstrijd van Compaen HS 1 te hebben gezien, kon men aan de wedstrijd beginnen. De vorige keer was dit een duidelijke overwinning, wat zou er nu in zitten?

De eerste set ging van start en met de meegereisde invallers werd er mooi volleybal gespeeld. Maar na een paar slordige ballen stond men tegen een achterstand van 24-21 te kijken. Gelukkig hield Set-Up de kop omhoog en knokte terug, maar na een tactische wissel van de kant van de tegenstander werd het toch 27-25. Jammer, door naar de volgende.

De volgende set was slordiger dan de vorige set. Mooie punten waarin veel werd gewerkt werden afgewisseld met schoonheidsfoutjes die je soms op de training maakt. Aan de andere kant van het net werden er lange mensen gewisseld die nog een klein beetje moe waren van hun vorige wedstrijd bij het eerste, maar die wel het verschil wisten te maken. Roemloos ten onder, 25-19.

De derde set was een kopie van de eerste. Veel geknokt, mooie punten, pancakes en duiken, maar het mocht niet baten. 25-21. Tijdens de vierde set werd er nog gestreden, maar het verschil kon Set-Up niet maken. Wel kreeg Mark als coach een gele kaart wegens spelverderf, zijn tweede kaart sinds dat hij volleybalt. Het hoogtepunt van de set. 25-18 werd het.

Volgende week uit in Groningen, hier moet men dan wel het verschil gaan maken om degradatie te voorkomen.