Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Nieuwe lunchroom geopend station kampen zuid

Partnerbijdrages

KAMPEN – Vrijdag 12 april is de nieuwe lunchroom geWOON! welkom op het Stationskwartier in Kampen officieel geopend. Het was een feestelijke opening met huisgemaakte appeltaart en een spetterend optreden van de Bikkels van Kampen.

geWOON! welkom was al een tijdje open, maar is nu officieel geopend door de bestuurder van PGVZ, Gosse Noppert. “geWOON! welkom is niet alleen een lunchroom, maar ook een ontmoetingsplek voor de wijk. Dit maakt het een leerzame dagbestedingsplek voor onze deelnemers, waarbij ze ervaring kunnen opdoen en echt van betekenis kunnen zijn”.

Er werden confettikanonnen afgeschoten door twee deelnemers Arjan en Livai. De Bikkels van Kampen, een drumband voor mensen met een beperking, gaven een spetterend optreden, waardoor het echt een feestje werd! Iedereen kon genieten van huisgemaakte appeltaart en een kopje koffie.

De lunchroom naast het Station Kampen Zuid is niet zomaar een lunchroom. Het is ook een dagbestedingslocatie. Deelnemers maken lekkere broodjes of serveren de gasten. Een leerzame en leuke plek, midden in de samenleving! geWOON! is onderdeel van PGVZ en biedt dagbesteding op verschillende locaties voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Ben jij op zoek naar een leuke dagbestedingsplek? Kijk dan op pgvz.nl. Dit is een partnerbijdrage van PGVZ.

Geert Leurink en Gertjan van der Weerd.
Gratis voorstelling in Stadsgehoorzaal Kampen: Artiesten eren slachtoffers nationaalsocialisme met muzikale presentatie Algemeen 1 mei, 08:00
Johannes van der Stouwe en Johan van der Kolk zetten hun handtekening onder de samenwerking.
Brugmedia neemt Nieuwsbode en Zwartsluizer Reclameblad over Algemeen 30 apr, 20:00
Afbeelding
Organisaties, meld je aan voor de vrijwilligersmarkt Algemeen 30 apr, 16:34