KV DOS wint eenvoudig van Rood-Wit

Sport Ingezonden

WEZEP - KV DOS Kampen / Unique Waterontharders heeft een eenvoudige overwinning behaald. De geel-zwarten domineerden de hele wedstrijd en zijn nooit in gevaar geweest om punten te verspelen. De wedstrijd eindigde in een stand van 20-31 in het voordeel van KV DOS.

Wat verwacht werd een spannende wedstrijd te zijn, bleek al snel een eenzijdige vertoning te worden. Rood-Wit uit Wezep stond onder druk om degradatie te ontlopen, maar ze konden geen vuist maken tegen het dominante spel van KV DOS. Al vroeg in de eerste helft nam KV DOS een ruime voorsprong, waardoor het geloof bij de thuisploeg snel verdween. Een enkele tegenvaller was het uitvallen van Dennis van Putten door een blessure, Mathijs van den Berg werd zijn vervanger. Met een comfortabele voorsprong van 10-21 gingen de geel-zwarten de rust in.

Hoewel de eerste helft soepel verliep, was de tweede helft van een ander kaliber. KV DOS worstelde om het spel van voor de rust voort te zetten en maakte vaak verkeerde keuzes in de aanval. Desondanks was de voorsprong zo groot dat Rood-Wit nooit echt kon aandringen. Dit gaf coach Patrick Hage de kans om al zijn wissels in te zetten, waarbij Nouk Petersen, Noa van Zuthem, Daan Schinkel en Rowan van Bruggen hun minuten maakten in het eerste team.

Hoewel het niet de meest sprankelende vertoning was voor de meegereisde supporters, konden zij tevreden zijn met de twee punten. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een ruime overwinning van 20-31 voor KV DOS.

Willem van Oranje wint het Schoolkorfbaltoernooi 2024 bij Wit-Blauw (5 foto's) 5 foto's instagram 15 uur geleden
Opening Dudok Muziekdagen Kampen 2024 in de Burgwal (4 foto's) 4 foto's instagram 23 uur geleden
De eerste schooldag op de nieuwe Campus: een nieuw hoofdstuk voor leerlingen van Ichthus College Kampen Algemeen gisteren
Het geheim van de smaakmakers Algemeen 17 mei, 10:02
Openlucht theatervoorstelling SCHULD
Laatste weekend om SCHULD in Zwolle te zien Cultuur Ingezonden 17 mei, 09:12
StemBand brengt in samenwerking met Marjan Hommes, Nederlandstalige muziek tijdens dinerconcert in de Stadsgehoorzaal Cultuur Ingezonden 17 mei, 09:02
Musical Legally Blonde van start in de Stadsgehoorzaal (10 foto's) 10 foto's instagram 17 mei, 01:21
Inleidende zitting: dodelijke steekpartij na ruzie bij bedrijf, sfeer in rechtbank grimmig 112 16 mei, 14:47
Ondertekening koopovereenkomst kavel Genuakade tussen Broshuis en de gemeente Kampen (6 foto's) 6 foto's instagram 16 mei, 13:59