Afbeelding
Foto: aangeleverd

Café ’t Ponton lanceert nieuwe varianten op populaire nachoschotel

Horeca Kampen

KAMPEN - Café ‘Ponton introduceert op 17 mei vier nieuwe varianten van zijn befaamde nachoschotel. De nachoschotel van ’t Ponton, traditioneel geserveerd met een topping van verse groenten, cajun kruiden, pulled chicken en een rijke kaassaus, krijgt een uitbreiding. “We zijn altijd op zoek naar manieren om onze menukaart spannend te houden”, vertelt de eigenaar. Volgens hem is de keuze voor extra toppings een direct gevolg van de positieve reacties van de klanten op de bestaande schotel.

Bezoekers worden uitgenodigd om op de speciale nacho-avond hun favoriete nieuwe variant te proeven en hun voorkeur uit te spreken. “We zijn benieuwd naar de feedback van onze gasten en hopen dat ze net zo enthousiast zijn over de nieuwe smaken als wij”, voegt de eigenaar toe.

Fotograaf, organist, verslaggever en voorganger na het ochtendgebed in de Bovenkerk
Landelijke aandacht voor wekelijks ochtendgebed in Kamper Bovenkerk Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Hihoptalent gepresenteerd in 't Ukien tijdens Verse Jam Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Glasbedrijven herstellen voor KWF kosteloos vernielde gedenkplaten Algemeen 4 uur geleden