Afbeelding
Foto: Archieffoto

DOS Kampen zet Hatto Heim opzij

Sport

HATTEM - DOS Kampen deed zaterdag wat het moest doen om de aansluiting met de bovenste teams te behouden. De Kampenaren zetten Hatto Heim met 1-4 opzij. DOS legde met een goede eerste helft een basis voor een verdiende zege, al gaven de Hattemers zich zeker niet zomaar gewonnen.

De Poelenten kwamen op een 0-2 voorsprong door treffers van Nick Hendriks en Vincent Huisman. Allan Bakker maakte in de tweede helft de 0-3 nadat hij een persoonlijk duel had gewonnen. Daarmee was de wedstrijd nog niet gelopen. 

Hatto Heim had weliswaar wat fortuin nodig bij de 1-3 (Bram Neuteboom profiteerde van een ongelukkig moment bij DOS), maar kreeg daarna meerdere kansen op een tweede treffer en raakte zelfs nog een keer het aluminium. De thuisploeg speelde een stuk volwassener dan in het eerste duel tegen DOS, toen de Kampenaren een monsterscore wisten neer te zetten. DOS doorstond echter de opleving van Hatto Heim en Raymon Beuling maakte aan alle onzekerheid een eind door de 1-4 te maken.

DOS-trainer Johan Pitstra was tevreden over het spel dat zijn ploeg in de eerste helft had laten zien. “We speelden agressief en scherp, zoals je dat als trainer graag ziet. Een paar kleine foutjes daargelaten vond ik het er heel goed uitzien. In de tweede helft hadden we het een stuk lastiger. Dat was tevens een verdienste van Hatto Heim, dat een heel ander Hatto Heim was dan in het eerste duel.”

Huidige podcast host Annelynn en voormalig podcast host Sjoerd samen op de foto.
De podcast Gedachtebaas is genomineerd voor de landelijke 'Helemaal Humanitas Prijs'! Jij kan stemmen! Algemeen Ingezonden 20 uur geleden
Afbeelding
(video) Insluiper steelt geld bij cafe´ in Kampen video 20 uur geleden
Afbeelding
Het geheim van de smaakmakers Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
StemBand brengt in samenwerking met Marjan Hommes, Nederlandstalige muziek tijdens dinerconcert in de Stadsgehoorzaal Cultuur Ingezonden 23 uur geleden
Afbeelding
Musical Legally Blonde van start in de Stadsgehoorzaal (10 foto's) 10 foto's instagram 17 mei, 01:21
Afbeelding
Inleidende zitting: dodelijke steekpartij na ruzie bij bedrijf, sfeer in rechtbank grimmig 112 16 mei, 14:47

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.