Afbeelding
Foto: stockfoto

VV Kampen pakt op de valreep een punt

Sport

KAMPEN - VV Kampen heeft zaterdag tegen directe concurrent VSW op de valreep een punt gepakt. Op basis van een goede tweede helft was een punt zeker verdiend voor de Kampenaren. Aanvankelijk had Kampen het niet makkelijk tegen het fysiek sterke VSW. In de tweede helft slaagde de ploeg er beter in om de bal het werk te laten doen.

Het kopsterke VSW kwam nog wel op voorsprong door een treffer van Tim Buurman. Dat was vlak na rust. VV Kampen, dat in de 85e minuut de 1-1 maakte uit eveneens een kopbal (Yunus Aybek), speelde in de tweede helft met een extra man in de aanval om zodoende druk te houden op de tegenstander. Bijgevolg waren de Kampenaren opeens een stuk gevaarlijker en hadden ze pech met ballen op de paal en de kruising.

Trainer Mohammed el Morabit van VV Kampen na afloop: “Voor rust hadden we het lastig. VSW is een ploeg die sterk is in de duels. In de tweede helft wilden we de bal sneller laten rondgaan en dat is deels gelukt.”

Huidige podcast host Annelynn en voormalig podcast host Sjoerd samen op de foto.
De podcast Gedachtebaas is genomineerd voor de landelijke 'Helemaal Humanitas Prijs'! Jij kan stemmen! Algemeen Ingezonden 19 uur geleden
Afbeelding
(video) Insluiper steelt geld bij cafe´ in Kampen video 19 uur geleden
Afbeelding
Het geheim van de smaakmakers Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
StemBand brengt in samenwerking met Marjan Hommes, Nederlandstalige muziek tijdens dinerconcert in de Stadsgehoorzaal Cultuur Ingezonden 23 uur geleden
Afbeelding
Musical Legally Blonde van start in de Stadsgehoorzaal (10 foto's) 10 foto's instagram 17 mei, 01:21
Afbeelding
Inleidende zitting: dodelijke steekpartij na ruzie bij bedrijf, sfeer in rechtbank grimmig 112 16 mei, 14:47

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.