De Bovenkerk
De Bovenkerk Foto: Evert-Jan Kip

SGP in Bovenkerk Kampen!

Politiek Ingezonden

Op D.V. zaterdag 18 november organiseert het campagneteam van SGP Staphorst in samenwerking met de SGP-jongeren van Staphorst en ConsoloNL een concert dat in het teken staat van de SGP. Het thema is ‘Woord houden’.

Aan deze avond zal Voices of Hope o.l.v. Harm Hoeve meewerken. Dit ensemble bestaat uit een aantal goede zangers. Marco den Toom zal het orgel bespelen. Johan Bredewout zal dit ensemble begeleiden op de piano. Verder zal hij een pianosolo spelen. Het bekende trompetduo Arjan en Edith Post werken ook mee aan deze avond. Roderick van Arnhem zal een pianosolo verzorgen. Verder is er ruimte voor samenzang, een improvisatie en muzikale intermezzo’s.

De opening en sluiting wordt verzorgd door ds. M. van Kooten uit Elspeet. De muziek wordt afgewisseld met een aantal spreekmomenten. Jan Quintus Zwart zal o.a. met Lubbert Talen (statenlid namens SGP-Overijssel en nummer 30 op de landelijke lijst) en Maarten Slingerland (wethouder Zwartewaterland en nummer 13 op de landelijke lijst) in gesprek gaan.

De avond begint om 19.30 uur en de toegang is gratis. Er zal deze avond wel een collecte gehouden worden voor Woord van Hoop (Klaasje Kooiker), Denbi (Berdien Coster) en Jafet (Janneke Galvão-Hulst) Allen welkom! U kunt deze avond ook volgen via een livestream. Deze livestream wordt uitgezonden via het YouTubekanaal Kampen Bovenkerk.

Afbeelding
Topband The Blue Grass Boogieman (Tim Knol, Douwe Bob) live in Café The Moonshiners Horeca Kampen 3 mei, 21:30
Afbeelding
Bandjesavond binnenstad Kampen: extra Hemelvaartseditie 2024 Horeca Kampen 3 mei, 16:33
Afbeelding
Nieuwe menukaart van De Bastaard met nieuwe gerechten, klassiekers en oude bekenden Horeca Kampen 3 mei, 16:22