Afbeelding
Foto: aangeleverd

Restaurant MaGreet onthult vernieuwde menukaart

Horeca Kampen

KAMPEN - Vanaf maart presenteert Restaurant MaGreet een geheel vernieuwde lunch- en dinerkaart. Het restaurant, bekend om zijn toegankelijkheid en maatschappelijke bijdrage, nodigt zowel inwoners als bezoekers uit om de nieuwe gerechten te komen proeven.

Restaurant MaGreet, een vertrouwde naam in de lokale culinaire scene, slaat vanaf 4 maart een nieuwe weg in met een vernieuwde lunchkaart en vanaf 6 maart met bijgewerkte opties voor het diner. Dit laagdrempelige etablissement, dat zich richt op een breed publiek, staat bekend om zijn Hollandse keuken, waar pure en betaalbare gerechten de boventoon voeren.

Naast het bedienen van hongerige gasten, vervult MaGreet ook een belangrijke maatschappelijke rol. Het restaurant werkt samen met woon- en zorgcentrum Margaretha (IJsselheem), waarvoor dagelijks maaltijden worden bereid die aansluiten bij de levensstijl en behoeften van de bewoners. Deze gerechten kenmerken zich door pure smaken, verse groenten en een moderne twist, allemaal liefdevol bereid door de koks van MaGreet.

Bezoekers kunnen van zondag tot en met dinsdag tussen 10.00 en 14.00 uur terecht, terwijl van woensdag tot en met zaterdag de deuren open zijn van 10.00 tot 21.00 uur. De lunch wordt geserveerd vanaf 12.30 uur en de dinerkaart is beschikbaar van 17.00 tot 19.00 uur. 

Geïnteresseerden worden uitgenodigd om het nieuwe menu te ontdekken door langs te komen of een bezoek te brengen aan www.magreet.nl, waar meer informatie te vinden is over de culinaire vernieuwingen die MaGreet te bieden heeft.