KV Dos Kampen wint belangrijk duel.

Sport Ingezonden

Kv Dos Kampen wint thuis van Kv de Walden.

Een boeiende strijd brak los   toen Kv Dos Kampen/Unique waterontharders het opnam tegen Kv De Walden. Het was een belangrijk duel om je goed boven in te vestigen.  Beide teams gingen vol voor de winst, uiteindelijk waren het de Kampenaren die zich tot winnaar bekroonde.

Vanaf het eerste fluitsignaal werd duidelijk dat dit een belangrijke wedstrijd zou zijn voor beide teams. Allebei deden ze niet veel  voor elkaar onder in de beginfase. Dos had moeite met het achter verdedigen van de tegenstander waardoor het niet lekker in het spel kwam en moeilijk tot scoren kwam. Daarmee stonden beide teams in de rust op een tussenstand van 7-7. Naar mate de tweede helft vorderde liepen de geel zwarten een paar doelpunten uit en was het gat geslagen. Uiteindelijk was de eindstand van 15-11 voor Dos. De volgende wedstrijd wordt gespeeld op 11 mei in Hoogkerk.