Afbeelding
Foto: Gek op je brein

Gek op je Brein gaat verhuizen

· leestijd 1 minuut Algemeen Ingezonden

KAMPEN – Het verhuizen naar een nieuwe plek. Dit staat centraal bij de volgende themabijeenkomst van “Gek op je brein” op donderdag 28 maart in MFC ’t Ukien en de Eeka Fabriek.  

De aankomende bijeenkomst van “Gek op je brein” zal in het teken staan van ‘verhuizen.’ Een thema wat voor ons op dit moment erg toepasselijk is. We hebben in het afgelopen anderhalf jaar dankbaar gebruik mogen maken van de gezellige ruimte in ‘t Ukien. Echter is de tijd aangebroken om over te gaan naar een nieuwe locatie. De nieuwe locatie is een voormalig meubelfabriek. Een markant gebouw dat tegenwoordig uit zijn voegen barst van creativiteit. In het gebouw zijn ongeveer 25 ateliers gevestigd, waar prachtige kunstwerken worden gecreëerd De Gek op je brein bijeenkomsten zullen daar plaats gaan vinden in de expositieruimte. Een mooie kunstrijke plek! We nemen jullie graag mee in het proces van verhuizen. Verhuis jij met ons mee?  

De avond is georganiseerd door mensen die zelf ervaring hebben in de GGZ, in samenwerking met de RIBW en WijZ. De avond gaat vanaf 19.00 uur van start met een korte inloop bij onze oude locatie (’t Ukien) . Daarna zullen we om 19:15 ons gezamenlijk gaan verplaatsen naar de Eeka Fabriek. Om half 8 start daar een kort programma. Er zal wat uitgelegd gaan worden over het thema en tevens zal er een akoestische muzikale omlijsting zijn. Liedjes die verbonden zijn met het huidige thema, maar ook terugkijken naar eerdere thema’s. Natuurlijk zal er tevens ruimte zijn om elkaar te ontmoeten. De avond zal tot 21.00 duren.  

Ben je na het lezen geïnteresseerd of heb je vragen? Dan is een bezoek het zeker waard! Voor meer informatie kan je mailen naar gekopjebrein@gmail.com.  

Je bent van harte welkom!   

Aanmelding is niet nodig, deelname is gratis.   

Wanneer?  

Donderdag 28 maart, aanvang 19.00 uur.   

Waar?                   

MFC ’t Ukien, Korteweg 4 te Kampen         

Eeka Fabriek, Trekvaart 61 te IJsselmuiden   

gekopjebrein@gmail.com

Afbeelding
Inleidende zitting: dodelijke steekpartij na ruzie bij bedrijf, sfeer in rechtbank grimmig 112 18 uur geleden
Afbeelding
Ondertekening koopovereenkomst kavel Genuakade tussen Broshuis en de gemeente Kampen (6 foto's) 6 foto's instagram 19 uur geleden
Afbeelding
Getuigen van mishandeling gezocht Algemeen 20 uur geleden