Afbeelding
Foto: https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.brugnieuws.nl%2Fnieuws%2Falgemeen%2F266913%2Fgek-op-je-brein-in-lsquo-t-ukien&psig=AOvVaw2H8SEYXmVN5YjYG8MRbxCl&ust=1694515062944000&source=images&cd=vfe&opi=89978449&ved=0CBAQjRxqFwoTCMDFu9WuooEDFQAAAAAdAAAAABBe

Gek op je Brein in ‘t Ukien

Algemeen Ingezonden

KAMPEN – Het dragen van een masker. Dit staat centraal bij de volgende themabijeenkomst van “Gek op je brein” op donderdag 28 september in MFC ’t Ukien.

Wij allemaal dragen vaak een masker. Vrolijk, ook als je het niet bent…. Boos, om mensen weg te houden? Ontwijkend, omdat je niet wilt dat mensen in je ogen zien wat er werkelijk is….

Het voelt soms veilig om bepaalde gevoelens te verbergen achter een ‘zelfgemaakt’ masker. Je huid dragen als een stevig pantser. Dit zijn de uitgangspunten voor de nieuwe bijeenkomst van “Gek op je brein.”

De avond is georganiseerd door mensen die zelf ervaring hebben in de GGZ, in samenwerking met de RIBW en WijZ. De avond gaat vanaf 19.00 uur van start met een korte inloop. Daarna zal een gastspreker het thema gaan introduceren. De gastspreker is Monique Meijer. Zij zal haar verhaal delen doormiddel van: verhalen en gedichten aansluitend bij het thema. Tevens is het mogelijk om zelf maskers: in te kleuren, te tekenen of van woorden te voorzien. Na een pauze gaan we gezamenlijk in groepjes uiteen om verder te gaan praten over dit thema. De avond duurt tot 21.00 uur.  

Ben je na het lezen geïnteresseerd of heb je vragen? Dan is een bezoek het zeker waard! Voor meer informatie kan je mailen naar gekopjebrein@gmail.com. 

Je bent van harte welkom!  

Aanmelding is niet nodig, deelname is gratis.  

Wanneer? 

Donderdag 28 september, aanvang 19.00 uur.  

Waar?                  

MFC ’t Ukien, Korteweg 4 te Kampen           

gekopjebrein@gmail.com 

Afbeelding
Het geheim van de smaakmakers Algemeen 3 uur geleden
Openlucht theatervoorstelling SCHULD
Laatste weekend om SCHULD in Zwolle te zien Cultuur Ingezonden 4 uur geleden
Afbeelding
StemBand brengt in samenwerking met Marjan Hommes, Nederlandstalige muziek tijdens dinerconcert in de Stadsgehoorzaal Cultuur Ingezonden 4 uur geleden
Afbeelding
Musical Legally Blonde van start in de Stadsgehoorzaal (10 foto's) 10 foto's instagram 12 uur geleden
Afbeelding
Inleidende zitting: dodelijke steekpartij na ruzie bij bedrijf, sfeer in rechtbank grimmig 112 22 uur geleden
Afbeelding
Ondertekening koopovereenkomst kavel Genuakade tussen Broshuis en de gemeente Kampen (6 foto's) 6 foto's instagram 23 uur geleden