Gek op je Brein gaat verhuizen!

Algemeen Ingezonden

KAMPEN – Het thema Verhuizen staat centraal bij de volgende themabijeenkomst van “Gek op je brein” op donderdag 28 maart in MFC ’t Ukien. 

Gek op je Brein gaat namelijk verhuizen naar de Eekafabriek. Dit is een nieuwe plek aan de Trekvaart 61 te IJsslmuiden waar kunstenaars en de ggz elkaar gaan treffen. De oude fabriek is omgebouwd tot een prachtige plek vol ateliers. Focus, het nieuwe centrum voor zelfregie krijgt hier ook een plek en Gek op je Brein gaat hier bijeenkomsten organiseren. 

Om kennis te maken met de nieuwe locatie gaat Gek op je Brein samen op bezoek bij de Eekafabriek. De avond start zoals gewoonlijk bij ’t Ukien om 19.00 uur. Om 19.15 uur gaan we samen op de fiets, met de auto of de bus van Welzijn naar de Eekafabriek in IJsselmuiden. Natuurlijk kan je ook rechtstreeks naar de Eekafabriek gaan, die is vanaf 19.30 uur open. Bij de Eekafabriek wordt je ontvangen met muziek en koffie of thee en een kort programma rondom het thema “Verhuizen”. We zijn rond 21.00 uur weer terug in ’t Ukien. 

Ben je na het lezen geïnteresseerd of heb je vragen? Dan is een bezoek het zeker waard! Voor meer informatie kan je mailen naar gekopjebrein@gmail.com.       

Wanneer?       Donderdag 28 maart, aanvang 19.00 uur.      

Waar?             MFC ’t Ukien, Korteweg 4 te Kampen 

Afbeelding
Het geheim van de smaakmakers Algemeen 3 uur geleden
Openlucht theatervoorstelling SCHULD
Laatste weekend om SCHULD in Zwolle te zien Cultuur Ingezonden 4 uur geleden
Afbeelding
StemBand brengt in samenwerking met Marjan Hommes, Nederlandstalige muziek tijdens dinerconcert in de Stadsgehoorzaal Cultuur Ingezonden 4 uur geleden
Afbeelding
Musical Legally Blonde van start in de Stadsgehoorzaal (10 foto's) 10 foto's instagram 12 uur geleden
Afbeelding
Inleidende zitting: dodelijke steekpartij na ruzie bij bedrijf, sfeer in rechtbank grimmig 112 22 uur geleden
Afbeelding
Ondertekening koopovereenkomst kavel Genuakade tussen Broshuis en de gemeente Kampen (6 foto's) 6 foto's instagram 23 uur geleden