Silje van Bloois, Indy Kolk, Lotus Arends en Grisha Vermaning
Silje van Bloois, Indy Kolk, Lotus Arends en Grisha Vermaning Foto: Chayenne Kolk

2e pw teams supplement D RKDOS Turnen

Sport Ingezonden



Op zondag 21 januari mochten Silje van Bloois, Indy Kolk, Grisha Vermaning en Lotus Arends in actie komen in de teamwedstrijd supplement D. 


We begonnen op sprong. Indy en Grisha lieten hier 2 mooie sprongen zien. Lotus landde helaas niet lekker met haar tjuki hoek en maakte een 0-sprong. 


Met pijn aan haar teen liet Lotus nog een prachtige oefening zien aan brug. Indy en Grisha moesten hier beiden helaas een val incasseren. 


Op balk turnden Silje en Indy een stabiele oefening dat beloont werd met mooie cijfers. Grisha mocht invallen op balk omdat Lotus vanwege haar teen niet meer kon deelnemen.


Op vloer werden er voor het eerst acrobatische series gecombineerd met gymnastisch. De meiden hebben ook hier laten zien wat ze konden. 


Helaas was het niet genoeg om door te stromen naar de landelijke halve finale. Dat mag de pret uiteraard niet bederven, want wat waren deze 2 wedstrijden gezellig met dit team. Heerlijk gelachen en een echt team!

Afbeelding
StemBand brengt in samenwerking met Marjan Hommes, Nederlandstalige muziek tijdens dinerconcert in de Stadsgehoorzaal Cultuur Ingezonden gisteren
Afbeelding
Musical Legally Blonde van start in de Stadsgehoorzaal (10 foto's) 10 foto's instagram 17 mei, 01:21
Afbeelding
Inleidende zitting: dodelijke steekpartij na ruzie bij bedrijf, sfeer in rechtbank grimmig 112 16 mei, 14:47

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.