Verlies in Deventer voor H. van Dieren Set-Up HS 1.

· leestijd 1 minuut Sport Ingezonden

D.d. 25-11-2023 | Uitslag: Avior HS 1 - H. van Dieren Set Up HS 1 | 4 – 0
IJsselmuiden - Afgelopen zaterdag stond een uitwedstrijd op de agenda. Op papier een wedstrijd waar Set-Up wat punten mee zou kunnen nemen naar IJsselmuiden. In Deventer tegen Avior HS 1 begon men vol goede moed aan de warming-up.

Door een blessure van Gerco stond de 1e set met Henry op Diagonaal, Matthias op set, Bart en Louren als passer-loper en Jakob en Harald als middens. Tot de 10 punten ging de eerste set gelijk op, door goed spel deed Set-Up niet onder voor Avior. Door een paar ongelukkige momenten valt er dan een gat van 5 punten, hier wist Set-Up nog aardig van terug te komen, maar verloor de set uiteindelijk met 25-20.

Nieuwe set nieuwe kansen, alleen de 2e set was Set-Up het helemaal kwijt en liet de diagonaal van Avior zien hoe je een tegenstander sloopt. Op een stand van 11-3 wisselt Set-Up nog wat, maar dat kon het tij ook niet keren. 25-11

De 3e set gaat Louren op diagonaal en Serano met Bart in de pass, in het begin van deze set gaat het gelijk op. Tot de opslagserie van 5 goede opslagen de stand van 11-10 naar 16-10 brengt, hierna volgde Set-Up nog aardig en kwam men dichterbij. 25-20

De 4e set begon Set-Up met Serano op diagonaal en Louren met Bart in de pass. Door prima spel stond Set-Up bijna de hele set 1 of 2 punten voor tot 20-18. Door een laatste wissel bij Avior wist de thuisploeg de set toch nog naar zich toe te trekken en verloor Set-Up ook deze set met 25-22.

9 december is voor Set-Up de volgende wedstrijd om 19.00 uur in de Oosterholtehoeve in IJsselmuiden met als tegenstander Compaen HS 2.