Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Kijk of werken bij Postuma in IJsselmuiden wat voor jou is tijdens Open Bedrijvendag

· leestijd 1 minuut Ondernemen in Kampen

Bij Postuma AGF draait alles om gezonde relaties - met onze klanten, leveranciers en natuurlijk met onze fantastische teamleden. Met meer dan 110 jaar ervaring zijn we niet alleen een gevestigde naam in de groente- en fruitsector, maar ook een warm familiebedrijf dat constant groeit.

Wie zijn wij?

Als AGF-groothandel streven we ernaar een toonaangevende rol te spelen in het leveren van  aardappelen, groenten en fruit aan zelfstandige AGF-specialisten en de foodservice. Ons brede assortiment en op maat gemaakte diensten helpen onze klanten zich te onderscheiden in een steeds veranderende markt.

Wat maakt werken bij ons zo bijzonder?

Bij Postuma AGF voel je je direct thuis in ons hechte familiebedrijf. Met een team van meer dan 400 collega’s streven we samen naar de hoogste kwaliteit en service waar we ontzettend trots op zijn. Of je nu bij ons komt werken in logistiek, sales of een andere rol, we bieden een gezellige omgeving waarin jouw ideeën en innovatiekracht worden gewaardeerd.

Open Bedrijvendag: Zaterdag 23 maart

Benieuwd naar hoe het is om bij Postuma AGF te werken? Of gewoon op zoek naar een leuk familie-uitje? Kom ons dan ontmoeten tijdens onze Open Bedrijvendag op zaterdag 23 maart! Het is de perfecte gelegenheid om onze passie voor groente en fruit te ervaren en te ontdekken waarom ons bedrijf zo speciaal is. Er zijn verschillende leuke activiteiten gepland en we zorgen voor een hapje en drankje. Van harte welkom!om jou te verwelkomen.

De Open Bedrijvendag Kampen is hét event waarbij jij een écht kijkje achter de schermen kan nemen. Op 23 maart 2024 van 10:00 tot 16:00 uur openen bedrijven uit de gemeente Kampen hun deuren, speciaal voor jou! Met bezoekers van jong tot oud is de Open Bedrijven Dag voor iedereen een feestje. Of je nu nog een studiekeuze moet maken, nadenkt over een carrièreswitch of gewoon nieuwsgierig bent. De OBK is voor iedereen.