Afbeelding
Foto: aangeleverd

Restaurant De Vier lanceert vernieuwd vismenu

Horeca Kampen

KAMPEN - Restaurant De Vier introduceert een nieuw driegangenmenu dat speciaal is samengesteld voor liefhebbers van zeevruchten. 

Het menu start met een viscocktail, bestaande uit een mix van paling, zalm, forel en garnalen, overgoten met een cocktailsaus. “We willen onze gasten een frisse start van hun culinaire reis bieden,” verklaart de chef-kok. Het hoofdgerecht bestaat uit in roomboter gebakken zeetong. Het dessert, een citroen-limoen sorbet met slagroom en een vleugje Beek limoncello, sluit het diner op een frisse en lichte manier af.

Met dit menu hoopt De Vier zowel Kampenaren als bezoekers aan te trekken. “We zijn enthousiast om onze gasten te laten zien wat onze keuken te bieden heeft,” zegt de eigenaar van het restaurant. Dit nieuwe aanbod is vanaf deze week beschikbaar voor iedereen die de rijke smaken van de zee wil ervaren in een sfeervolle omgeving.