Afbeelding
Foto: aangeleverd

Tjapsalon: een culinaire variant op de klassieke kapsalon

Horeca Kampen

KAMPEN - Food by Mellah, gevestigd aan de Oudestraat 175, geeft de traditionele kapsalon een unieke twist en introduceert opnieuw: de Tjapsalon. Een gerecht dat de authentieke Surinaams-Javaanse keuken eer aandoet. Deze innovatie is een nieuwe smaakervaring, ver verwijderd van de bekende döner kapsalon.

De Tjapsalon is een creatief antwoord op de vraag naar variatie in het streetfood-aanbod. Met ingrediënten die rechtstreeks uit de Surinaams-Javaanse keuken komen, biedt Food by Mellah een menu dat zich onderscheidt van het gebruikelijke aanbod. Klanten hebben de keuze uit diverse toppings, waaronder Kip Masala, Kip Ketjap, Hete Kip, Minced Chili, Steak and Ketjap, Steak Hot Flaming en Beef Stove.

Elke Tjapsalon wordt geserveerd met salade en sauzen voor € 9,95. Food by Mellah hoopt met de Tjapsalon niet alleen liefhebbers van Surinaams-Javaans eten te trekken, maar ook nieuwsgierige fijnproevers die op zoek zijn naar een nieuwe smaakbeleving. Kijk op foodbymellah.com of breng een bezoek aan Oudestraat 175 om een Tjapsalon te bestellen.