ZekerZ treedt op in De Majesteit

Algemeen

KAMPEN - Na wat mindere jaren gaat het de laatste tijd weer een stuk beter met De Tigerclub. De middag voor liefhebbers van muziek uit de jaren zestig, zeventig en tachtig, wordt weer druk bezocht. Op zondag 24 januari vindt de Tigerclub plaats in Grand Café De Majesteit. Op die dag treedt de band ZekerZ op.

ZekerZ is een allround coverband die bestaat sinds 2004. In de loop der jaren trad de deels Kamper band op, op verschillende bruiloften, feesten, dorpsfeesten, braderies in kroegen enzovoort. “Eigenlijk zijn we bij uitstek een band voor elke gelegenheid, vanwege ons uitgebreide repertoire”, zegt de band op haar site. “Onze muzikale stijl kent geen grezen en is een weergave van alle populaire genres van de afgelopen jaren.”

Een greep uit het repertoire: Dolly Parton - Nine to Five, Chuck Berry, Johnny be Goode, Meatloaf - Paradise by the Dashboard Light, Wild Cherry - Play that funky music.

Deze editie van De Tigerclub vindt plaats in Grand Café De Majesteit en begint om 16.00 uur. Kaarten zijn te koop bij De Veerman van Kampen, Blue Music, Trendy Woman, Café de Lantaarn, Café de Unie, De Majesteit en Café de Bastaard. In de voorverkoop kost een kaartje 10 euro en aan de deur 12 euro.

Grand Café de Majesteit is gevestigd aan de Plantage, het is een plek voor een kop koffie, vergadering, borrel, lunch of diner.