Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Vol zelfvertrouwen naar de brugklas met training Plezier op School

Algemeen

KAMPEN - Impluz preventie verzorgt voor de Gemeente Kampen weer de gratis te volgen training Plezier op School.

De training is voor aanstaande brugklassers. Naar het voortgezet onderwijs gaan is voor veel kinderen een spannende, plezierige stap. Maar niet ieder kind zet deze stap met evenveel vertrouwen. De gratis training Plezier op School voor kinderen helpt bij het maken van een goede, weerbare, start in de brugklas.

Op ontspannen en speelse wijze wordt er geoefend met assertiviteit, omgaan met plagen en pesten, aandacht voor non-verbaal gedrag, contacten leggen met andere kinderen en positief denken. De kinderen oefenen hun geleerde gedrag met een hulphond tijdens tweede dag van de training.

De training wordt gegeven op dinsdag 29 en woensdag 30 augustus van 9.30 tot 16.00 uur in ’t Ukien, aan de Korteweg 4 in Kampen. Meer informatie en aanmelden (vóór zondag 20 augustus) via info@impluz.nl of 0570 – 604 900. Zie ook www.impluz.nl/training/plezier-op-school-voor-leerlingen-die-naar-de-brugklas-gaan.

Deze training is een gratis aanbod van de Gemeente Kampen verzorgd door Impluz preventie. Van tevoren is er een kennismakingsgesprek. Deelname is gratis voor kinderen uit de gemeente Kampen. Er wordt ook een ouderbijeenkomst gepland.

Afbeelding
Dudok muziekdagen 2024 met 'Naar bed met Bach door Hannes Minnaar (4 foto's) 4 foto's instagram 18 mei, 22:07
Afbeelding
KHC wint met ruime cijfers in aanloop naar beslissend weekend Sport instagram 18 mei, 21:03
Afbeelding
's-Heerenbroek niet doortastend genoeg tegen Zwolsche Boys Sport instagram 18 mei, 20:47