De Brug

Donderdag, 4 juni 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

GECANCELD VANWEGE CORONA: Inloopspreekuur over reizen met Openbaar Vervoer

GECANCELD VANWEGE CORONA: Inloopspreekuur over reizen met Openbaar Vervoer
Redactie: Fred Sollie

Dit evenement is afgelast vanwege de maatregelen die afgekondigd zijn om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

KAMPEN – Ervaren OV-reizigers beantwoorden tijdens het inloopspreekuur op dinsdag 24 maart tussen 13.30 en 15. 00 uur veel gestelde vragen over reizen met bus en trein.

Met duidelijk informatiemateriaal krijgen senioren uitleg over de OV-chipkaart, tarieven en abonnementen, het plannen van een reis en in- en uitchecken bij diverse vervoerders. Ook geven zij informatie over het deelnemen aan een proefreis. Belangstellenden mogen kosteloos en vrijblijvend binnenlopen. Locatie: Bibliotheek/Stadskazerne.

Meer informatie

De Provincies Overijssel, Flevoland en Gelderland vinden het belangrijk dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig kunnen reizen. Daarom maken zij het mogelijk dat OV-ambassadeurs gedurende het gehele jaar activiteiten organiseren in diverse gemeenten.

Naast inloopspreekuren organiseren zij ook informatiebijeenkomsten en proefreizen.Kijk op www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten.Voor vragen kunt u bellen met (038) 454 01 30, of een e-mail sturen naar: ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl.

Van: dinsdag 24 maart 2020 13:30Tot: dinsdag 24 maart 2020 15:00