Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Hihoptalent gepresenteerd in ‘t Ukien tijdens Verse Jam

zaterdag 18 mei 2024 20:00

KAMPEN – Zaterdag 18 mei om 20.00 uur betreedt ’t Ukien nieuw terrein met hiphop artiesten uit Nederland. ‘Verse Jam’ heet de avond die volledig in het teken staat van het vieren van opkomend hiphop talent. In samenwerking met team jongerenwerk van Wijz Welzijn en jongeren uit Kampen is deze avond voor- en door jongeren georganiseerd.

Biniam

De organisatie vertelt: “Biniam, bijgenaamd Bini, geboren in 1999, is een veelzijdige hiphop artiest afkomstig uit Amersfoort. Zijn muzikale diversiteit maakt het overigens moeilijk hem in een specifiek genre te plaatsen. Bini’s doel is om luisteraars te laten genieten met een glimlach, terwijl ze toch geconfronteerd worden met diepere reflecties.”

Gary ‘Duimalot’ Gravenbeek.

De organisatie vertelt: “Geboren en getogen op Utrechtse grond, is een danser, acteur en artiest in de Hiphop. Duimalot heeft al op een aantal van de grotere podia in Nederland gestaan, en komt nu ook naar ’t Ukien om deel te nemen aan de Verse Jam met een combinatie van spoken word, rap en expressieve dans.”

Oost Coast

De organisatie vertelt: “Oost Coast is een samenwerking tussen Zwolse Stibba en producer Stex, vergezeld door Mc Vetermeester, brengt een nieuwe draai aan de klassieke hiphop sound. Geïnspireerd door de grimmige hiphop en rap van, New York, jaren 90. Maar dan met Nederlandse teksten en onderwerpen die er vandaag toe doen.”

Tussen de sets door krijgen jongeren zelf de ruimte om te rappen en te laten horen wat ze kunnen. Voor de jongere hiphopliefhebbers is er goed nieuws: ‘t Ukien biedt speciale kortingen aan voor bezoekers onder de 18 jaar. Een Dm of e-mail naar info@ukien.nl met je naam en leeftijd is genoeg om korting op tickets te krijgen. 

Meer programma: 

4 mei: Stilte voor de storm, een dansavond in ’t café van ’t Ukien met Dj Cor
17 mei: Solo, een dansavond voor mensen die geen partner (meer) hebben
2 juni: Zondagsrust, een gratis concert op de zondagmiddag voor jong en oud.

Voor meer informatie en kaartverkoop, bezoek www.ukien.nl of neem contact op met ‘t Ukien via info@ukien.nl.

Locatie