Afbeelding
Foto: foto aangeleverd

Programma Koningsdag 2024 Wilsummer Oranjevereniging

zaterdag 27 april 2024 10:00 tot 20:00

Dit jaar de 2e editie van Koningsdag in Wilsum. Met als locatie MFC en met medewerking van het MFC zullen er diverse activiteiten zijn en hopen we dat iedereen elkaar die dag kan ontmoeten en Koningsdag gezellig in Wilsum kan vieren. Dit jaar dus van ’s ochtends vroeg, tot ’s avonds laat.

10.00 – 10.30        Inloop met 1x koffie, thee, ranja en lekkernij. Gratis aangeboden door MFC en Oranjevereniging. Af te halen in kantine.

10.00                Kleedjesmarkt

Spullen brengen en plekje zoeken vanaf 09.30. Indien mooi weer buiten, anders in MFC. Duurt zolang er animo is door verkopers. Opgeven niet nodig.

10.00                Springkussens

                        Voor de jeugd zijn er 2 springkussens aanwezig.

10.30                Ontvangst koninklijk paar in Wilsum. 

Vlak voor hun bezoek aan Emmen komen Willem-Alexander en Máxima nog even in Wilsum. Ga samen met ze op de foto!

10.45                 Wilhelmus onder begeleiding van Euphonia. 

Proosten met oranjebitter. Daarna zal Euphonia nog enkele liedjes spelen in de geest van Koningsdag

11.00                 Stoepkrijtkoning(in) van Wilsum. 

In verschillende leeftijdsgroepen zullen we op zoek gaan naar de beste stoepkrijtkoning(in) van Wilsum. Beoordeling door een zeer deskundige jury. Voor de winnaars is er een prijs.

12.00         Pannenkoek versieren 

T/m basisschool leeftijd en benoeming Stoepkrijtkoning(in). Maak de allermooiste pannenkoek en eet die lekker zelf op.

14.00                Klootschietkoning(in) van Wilsum

In groepen van minimaal 2 personen moeten jullie proberen in zo min mogelijk beurten de ‘kloot’ (bal) over het parcours te werpen. Opgeven kan op de dag zelf

19.00                Puzzelwedstrijd

Ga in een team van 4 personen de uitdaging aan om in een zo kort mogelijke tijd een ‘Jan van Haasteren’ puzzel van 1.000 stukjes te maken. 

Kosten per team zijn €30,- inclusief puzzel en 1x koffie/thee/koek, wat lekkers tijdens puzzelen en een certificaat. De puzzel mag je houden. Tot 15 maart kunnen leden (minimaal 1 lid per team) zich opgeven met voorrang. Daarna krijgen ook niet leden een plek. Opgave en vragen via hdekker76@gmail.com / 06-21100675. Geef bij opgave alvast een originele teamnaam door.

20.00                Silent Disco incl prijzenrad

DJ Wim en DJ Jethro geven jullie een unieke ervaring met een Silent Disco! Met je draadloze koptelefoon kan jij kiezen welke van de 3 muzieksmaken je leuk vindt. Het grote prijzenrad zal een extra ‘draai’ aan de avond geven. 

Gedurende de hele dag is het mogelijk om in en rond het MFC te genieten van wat te eten en te drinken, of om een spelletje te doen. 

Locatie