Herstel+
Herstel+ Foto: Stichting Focus

Nieuw in Kampen: training Herstel+

Algemeen Ingezonden

Stichting Focus biedt voor het eerst in de gemeente Kampen de training Herstel+ aan. Deze verdiepende training is bedoeld voor mensen met een psychische of sociale kwetsbaarheid die hun eerste stappen hebben gezet in hun herstel. Heb je bijvoorbeeld ‘Herstellen doe je zelf’ gedaan, dan kan Herstel+ iets zijn voor jou. De training start maandagmiddag 13 mei in het zelfregiecentrum aan de Trekvaart 61 in IJsselmuiden.

Herstel+ is ontwikkeld door de ervaringsdeskundigen van Focus. De training is erop gericht om je inzicht te geven in herstel en handvatten aan te reiken hoe je er zelf aan kunt werken. In tien wekelijkse bijeenkomsten behandelen we thema’s als coping, draagkracht en draaglast. Je verkent je kwaliteiten en gaat je vaardigheden vergroten. Op deze manier pak je de regie over je leven en werk je actief aan je herstel.

Dankzij financiële steun van de gemeente Kampen kunnen we Herstel+ kosteloos aanbieden. Twijfel je of deze training iets voor jou is? Neem gerust contact met ons op. Voor vragen en aanmelden: info@focuskampen.nl of 038 4525802.

Zwolle
Evelyne Cauberg Urologie
(C) 2024 FotoPersBuro Frans Paalman Zwolle
Isala: 'Samenwerking in de regio heeft de blaaskankerzorg krachtiger gemaakt' Partnerbijdrages 9 uur geleden
Afbeelding
Isala: Laagdrempelig contact tussen zorgverlener en patiënt Partnerbijdrages 11 uur geleden
Dudok Quartet Amsterdam
Kampen in teken van muziekfestival 'Dudok Muziekdagen' Algemeen 9 mei, 15:21