Afbeelding
Foto: Logo

Training Young Leaders

Algemeen Ingezonden

Vanaf maandag 13 mei tot en met 8 juli biedt Youth for Christ Kampen de Young Leaders training aan, gericht op jongeren tussen de 15 en 21 jaar. Deze unieke kans stelt jongeren in staat om hun persoonlijke kwaliteiten en talenten te ontdekken, hun leiderschapsvaardigheden te versterken en samenwerking te bevorderen.

Tijdens de training zullen deelnemers zich niet alleen verdiepen in theoretische kennis, maar vooral actief deelnemen aan praktische opdrachten. Het hoogtepunt van het programma is de gezamenlijke organisatie van een maatschappelijk project, met als doel een positieve impact te hebben op de samenleving.

Bovendien biedt dit programma jongeren de mogelijkheid om een certificaat te behalen als onderdeel van de maatschappelijke diensttijd, wat waardevol is voor op de CV.

De trainingssessies vinden plaats van 18:30 uur tot 21:15 uur in Jongerencentrum De Mix, gelegen aan Venestraat 8 in Kampen. Een kleine bijdrage van €2,50 wordt gevraagd voor de maaltijd, maar de rest van de avond is kosteloos toegankelijk.

Ook enthousiast? Voor meer informatie of om je aan te melden, neem contact op met Aart Groen via aart@yfckampen.nl.

Afbeelding
Artiesten eren slachtoffers nationaalsocialisme met muzikale presentatie (3 foto's) 3 foto's instagram 5 mei, 00:25
Afbeelding
Dodenherdenking IJsselmuiden 2024 (4 foto's) 4 foto's instagram 4 mei, 23:10
www.vegk.nl
Aandacht voor 'Bevrijding' op bevrijdingsdag bij de Volle Evangelie Gemeente Kampen Algemeen Ingezonden 4 mei, 22:25