De Brug

Maandag, 1 juni 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Wärtsilä maakt zich op voor speciale vijfde editie Power Run

Wärtsilä maakt zich op voor speciale vijfde editie Power Run
Redactie: Nick de Vries

Wärtsilä is donderdag 23 mei voor de vijfde keer gastheer van de Wärtsilä Power Run (5,10 en 15 kilometer en de Kidsrun van 1 kilometer). De jubileumeditie van de Wärtsilä Power Run wordt opgeluisterd met diverse randactiviteiten en met een Power Walk als nieuw onderdeel.

De Wärtsliä Power Run is al jarenlang een succes. De lopers zijn lovend over het fraaie parcours langs de IJssel en de goede organisatie. Door de goede samenwerking tussen de organiserende vereniging AV Isala ’96 en Wärtsilä genieten honderden lopers ieder jaar weer van de fraaie run door het prachtige buitengebied van Kampen.

Power Walk

Voor de vijfde editie mikt de organisatie op 800 deelnemers. Om dat te bereiken is er veel werk gemaakt van promotie. Daarnaast is het evenement uitgebreid met een wandelroute van 8 kilometer, de Power Walk. Zo wordt het evenement nog laagdrempeliger.

Goede doelen

Wärtsilä, DHL Supply Chain en Swisslog zijn altijd verbonden geweest aan de Power Run. De insteek van de bedrijven is om via deze loop het eigen personeel en andere mensen te laten bewegen, het ondersteunen van lokale doelen en de naamsbekendheid te vergroten. Dit keer is gekozen voor maar liefst vier goede doelen. Dat zijn Stichting Paardrijden Gehandicapten IJsselmuiden (SPGIJ), Scouting Kampen, Expert Care en De Klim-Op Expertisecentrum. De vier goede doelen zullen aanwezig zijn met een stand. Daarnaast gaat Scouting Kampen een parcours bouwen en komt SPGIJ met enkele paarden waarop gereden mag worden.

Rondleidingen

Wärtsilä gebruikt de Power Run ook om mensen kennis te laten maken het bedrijf, want veel mensen weten eigenlijk maar heel erg weinig van Wärtsilä. "Daarom houden we op de dag van de Power Run rondleidingen", aldus Serge van der Veere van Wärtsilä. De rondleidingen vinden plaats om 17.45 en 19.00 uur. Mensen kunnen zich tot en met woensdag 22 mei opgeven via de site http://www.avisala96.nl/WartsilaPowerRun.