<< Ga terug

Vleespakketten bij Vahl


Naast de groentekwekerij heeft Vahl er altijd vee bij om de kringloop zoveel mogelijk rond te krijgen. De afvalstromen uit de groentekwekerij gebruikt men deels als veevoer en de mest van het vee wordt gebruikt als natuurlijke mest voor de groenten.

Het vee bestaat uit bonte schapen en verbeterd roodbonte vleeskoeien. Halverwege februari gaat één van de koeien naar de slager. Nadat de koe geslacht is, zal het vlees twee weken rijpen. Dit rijpingsproces laat het overbodige vocht uit het vlees trekken waardoor de smaak en malsheid van het rundvlees optimaal wordt.

Door deze natuurlijke rijping blijft het verse vlees in de vriezer langer goed. U kunt het vers ingevroren vlees hierdoor een jaar bewaren in de vriezer. Na het rijpingsproces wordt het vlees door een ambachtelijke slager verwerkt, verpakt in gelijke porties, gelabeld en direct diep ingevroren. Zo kunt u het vlees thuis direct in de vriezer opbergen. Als u belangstellingstelling heeft kunt u contact opnemen met Arjen; 06-34614904.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo