De Brug

Zaterdag, 8 augustus 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Vishandel van der Linde nu ook aan Penningkruid

Vishandel van der Linde nu ook aan Penningkruid
Redactie: Nick de Vries

Vishandel van der Linde is al jaren een bekend gezicht in de gemeente Kampen. De visspecialist verkoopt nu ook vis aan het Penningkruid.

Vishandel van der Linde: “Wij zijn Jan en Tienette van der Linde en zijn al ruim 28 jaar werkzaam in de vis. Samen met onze drie kinderen Lilian (22), Jonathan (18) jaar en Charlotte (17) runnen wij Vishandel van der Linde. Jonathan heeft nu de SVO-opleiding vis en food succesvol afgerond en Charlotte is volop bezig met de opleiding. Lilian werk al ruim 7 jaar mee en is inmiddels het vaste gezicht in IJsselmuiden. Jonathan staat in de Hanzewijk en Wilsum en Jan zal het vaste gezicht in Penningkruid gaan worden.”

Standplaats vrij

“Al een aantal jaren staan we in IJsselmuiden en sinds een klein jaartje ook in de Hanzewijk en Wilsum. Nu dan ook in winkelcentrum Penningkruid. Via een bevriende collega hoorden wij dat er een standplaats vrij kwam aan het Penningkruid. Die kans hebben we met beide handen aangegrepen. We komen met een geheel nieuwe wagen die voldoet aan alle eisen. Omdat we meerdere wagens hebben, zijn we flexibel.”

Uitstraling vindt Vishandel van der Linde erg belangrijk. “Klantvriendelijkheid, netheid en hygiëne staan hoog in ons vaandel. Wij roken onze vis zelf en ook vaak doen wij dat op de standplaats om de klant mee te nemen in de beleving van het proces visroken. Onze eigen gerookte zalm is favoriet onder onze klanten. Ook aan de Hollandse nieuwe besteden wij veel aandacht Verder hebben wij een groot assortiment verse vis en gerookte vis. Ook leveren wij heerlijke visschotels.”

Ik wil hiermee toch een klacht indienen. Ik ben erg onvriendelijk en arrogant behandeld bij Penningkruid. Mij zien ze daar niet meer.
Derksen | vrijdag 5 juni 2020 16:12