<< Ga terug

Van Deutekom Administratie en Advies nieuwe subsponsor VSCO’61

Van Deutekom Administratie en Advies nieuwe subsponsor VSCO’61
Foto: Fotografie Herman van der Wal

Afgelopen week heeft Van Deutekom Administratie en Advies uit Elburg een meerjarige subsponsorovereenkomst afgesloten met VSCO’61. Hiertoe ondertekenden op sportpark De Heughte directielid Carola Broekhuizen en sponsorcommissielid Lammert Vlieger het driejarige subsponsorcontract. Samen met MKB-adviseur Lammert Pul overhandigde Broekhuizen tevens de nieuwe en modern gestylde reclameborden aan de club. Er werd de nieuwe subsponsor een fraai bloemstuk aangeboden als blijk van dank en waardering.

Van Deutekom is een administratie- en advieskantoor in Elburg dat sinds 1968 actief is als onafhankelijk adviseur in diverse sectoren en branches binnen het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector. Daarnaast verzorgt het bedrijf voor particulieren belastingaangiftes en geeft het maatwerkadviezen toegespitst op de persoonlijke situatie.

Bij Van Deutekom kunt u terecht voor administratieve en fiscale dienstverlening en salarisverwerking. Voor een succesvolle bedrijfsvoering is meer nodig dan alleen het bijhouden van uw administratie. Daarom kijkt de dienstverlener met een strategisch oog naar uw bedrijf en de markt en zetten het advies (indien gewenst) kracht bij met de benodigde documenten.

Doordat Van Deutekom al ruim 50 jaar is gevestigd in Elburg, kennen zij de regio als geen ander. Het kantoor beschikt over de juiste contacten en is op de hoogte van relevante ontwikkelingen in de omgeving en de markt, wat goed van pas komt bij een juist advies. Inmiddels is het bedrijf aardig doorgegroeid en telt het kantoor ruim twintig medewerkers /adviseurs. Uiteraard strekt de dienstverlening verder dan Elburg. Voor elke MKB-ondernemer, agrariër of particulier staan de deuren van het kantoor open.

Om Van Deutekom nog meer zichtbaar in de markt te maken is een marketingstrategie ontwikkeld, waarbij ook sportsponsoring als middel wordt ingezet. Afgelopen week is dit in de praktijk gebracht door een meerjarige subsponsorovereenkomst af te sluiten met VSCO’61. Directielid Carola Broekhuizen en sponsorcommissielid Lammert Vlieger bezegelden dit op een zonovergoten sportpark De Heughte door de ondertekening van een driejarig subsponsorcontract. Samen met MKB-adviseur Lammert Pul overhandigde het ondernemende directielid vervolgens de nieuwe en modern gestylde reclameborden aan de club. Als blijk van grote dank en bijzondere waardering werd de nieuwe subsponsor een fraai bloemstuk aangeboden en werd het bedrijf veel zakelijk succes toegewenst.

De nieuwe subsponsor van VSCO’61 is te vinden op:

Van Deutekom administratie & advies
Zuiderzeestraatweg Oost 90
8081 LE Elburg
E: info@deutekomadministratie.nl
T: 0525 68 77 77


Van Deutekom is ook via twitter en facebook te volgen.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo