De Brug

Woensdag, 1 april 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Uw eigen ontworpen meubelen? Het kan bij Meubelmakerij Wielink!

Uw eigen ontworpen meubelen? Het kan bij Meubelmakerij Wielink!
Redactie: Nick de Vries

In het hart van Mastenbroek is sinds 1920 Meubelmakerij Wielink gevestigd waar prachtige op maat gemaakte meubels geheel naar uw wens qua afmetingen, materiaal, kleur en afwerking gemaakt kunnen worden. Wat is er namelijk mooier dan uw eigen ontwerp tot realiteit te zien komen in de vorm van uw eigen unieke meubelstuk?

Door uw meubels te laten vervaardigen met hulp van een meubelmaker kunt u uw eigen idee beter tot leven brengen. Bovendien kunt u een kwaliteit verwachten die u niet snel terug vindt bij ‘standaard’ meubelen aangezien de meubelmaker

meer tijd en vakmanschap in zijn product legt. Meubels die veelal vervaardigd worden door Meubelmakerij Wielink zijn onder andere kasten op maat, tafels, tv meubels, dressoirs, badkamermeubels, bureaus en scheidingswanden. Meubelmakerij Wielink maakt naast meubelen ook blokhutten, veranda’s en overkappingen in verschillende stijlen. Van klassiek tot modern en van Scandinavisch tot industrieel. Het ontwerp begint uiteraard bij uw wensen en idee├źn. Hierbij zullen we ook de materialen, kleuren en afwerking met u bespreken.

Qua materialen voor op maat gemaakte meubelen kunt u bijvoorbeeld kiezen uit plaatmateriaal als MDF of diverse houtsoorten. Grenen, iroko, noten, beuken, essen, vuren en eiken worden veel gekozen. Heeft u wel een ontwerp maar nog geen idee welke materiaalsoort u wilt gebruiken? Indien gewenst kunnen wij u adviseren. We houden daarbij uiteraard rekening met het door u gestelde budget. Overtuigd en wilt u ons inschakelen voor uw toekomstige meubelen? Ieder te maken meubel vormt voor ons een uitdaging om het geheel naar uw wens te mogen maken. Neem dan ook gerust contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden met u. U bent ook van harte welkom op ons bedrijf aan de Kerkwetering 5 in Mastenbroek!