De Brug

Maandag, 21 september 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Tandprothetische Praktijk Bos nú in Kampen; gespecialiseerd in kunstgebitten

Tandprothetische Praktijk Bos nú in Kampen; gespecialiseerd in kunstgebitten
Foto: Foto Tennekes
Advertorial

Tandprothetische Praktijk Bos is al ruim twintig jaar een begrip in Emmeloord. Afgelopen maandag zijn Joost Bos en Erik Boeve een nieuwe vestiging begonnen in Kampen. Tandprothetische Praktijk Bos staat voor kwaliteitszorg op het gebied van gebitsprothese en gebitsprotheses op implantaten.

Afgelopen vrijdag werd de tandprothetische praktijk geopend door wethouder Geert Meijering. Drie dagen later mocht Joost Bos zijn eerste patiënten verwelkomen. Bos is specialist in tandprothetische zorg. “Ik zit al twintig jaar in het vak.” Hij begon 25 jaar geleden bij de tandprothetische praktijk in Emmeloord als manusje van alles. Al snel werd duidelijk dat hij een klik had met de tandprothetische zorg. Via diverse opleidingen maakte hij zich het vak meester en groeide hij uit tot een belangrijke schakel in de praktijk.

Vijf jaar geleden nam hij zelfs de zaak over in Emmeloord. Nu is het tijd voor een nieuwe stap. “Ik heb acht jaar in Kampen gewoond. Ik ken het hier”, aldus Bos, die is gespecialiseerd in kunstgebitten en kunstgebitten op implantaten. “Dat doen we dadelijks. We hebben kennis van zaken en willen laagdrempelig zijn. En we verlenen veel service. Bij ons is de regel dat een patiënt altijd binnen kan lopen (zonder afspraak). En een reparatie is klaar, terwijl de patiënt wacht. Als patiënt moet je je geen nummer zijn, maar moet je je welkom voelen. Ik hou van het contact met de patiënt. Dat vind ik prachtig, je bouwt wat op.Je kunt wel een goed gebit maken, maar als de rest niet klopt…”

Tandprothetische Praktijk Bos is gespecialiseerd in volledige protheses en ook in protheses op implantaten, het zogenoemde klikgebit. Ook worden plaatjes en frames gemaakt. De gebitsprotheses worden aangemeten en vervaardigd zonder dat daar een verwijzing van de tandarts voor nodig is.


Tandprothetische Praktijk Bos
Lelystraat 48 Kampen
038-3033076

kampen@tppbos.nl