De Brug

Dinsdag, 14 juli 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

't Sfeerhuis Kampen maakt (schuifwand)kasten op maat

't Sfeerhuis Kampen maakt  (schuifwand)kasten op maat
Advertorial

Door Alex de Jong @ Attest Communicatie

Zoek jij een mooie schuifwandkast voor je slaapkamer? Met volop ruimte voor al jullie kleding, voldoende legborden, maar ook alle ruimte voor het uithangen van jurken, colberts, overhemden en blouses? Natuurlijk heeft ’t Sfeerhuis Kampen deze praktische kasten voor je. En wil je de kasten liever niet zelf in elkaar zetten, dan is dat geen enkel probleem. Dat doen hun monteurs graag voor je. Vakkundig en desgewenst ook nog eens volledig op maat.

Kasten; ze zijn er in alle soorten en maten. Denk je net die mooie kast voor de nis op je slaapkamer te hebben gevonden, past hij niet. Dat is balen! En die andere kast past dan weer wel, maar die is zo 'lelijk' dat je er meteen een kwastje verf achteraan kunt gooien. Is er dan niets te vinden zoals jij het wilt? Natuurlijk wel! De oplossing vind je bij 't Sfeerhuis aan de Zambonistraat in Kampen. Daar maken ze jouw ideale kast gewoon op maat.

Veel keuze
‘Onze showroom biedt een breed scala aan ideeën voor woninginrichting’, vertelt Henk van Dijk, directeur/eigenaar van ’t Sfeerhuis. ‘Natuurlijk hebben we ook diverse standaard kasten. Als ze je passen, dan is dat prima, maar wij draaien onze hand er ook niet voor om een kast volledig op maat te maken.’ ’t Sfeerhuis biedt kasten van diverse leveranciers, die stuk voor stuk vooroplopen en blijvend innoveren. Mooie en kwalitatief hoogstaande producten.

't Sfeerhuis biedt een keur aan kleuren, diversiteit in structuren, maar ook in toepassingen. 'Draai-, schuif, zeg het maar. Er is van alles mogelijk, in iedere gewenste combinatie', zo gaat Henk verder. ‘En wat er niet is, dat maken we zelf.' Een medewerker van 't Sfeerhuis komt graag bij de mensen thuis om zo niet alleen de juiste maten op te nemen, maar ook om ter plekke in oplossingen mee te denken. Hierbij komt de brede kennis van meer dan dertig jaar doe-het-zelf en woninginrichting zeer goed van pas. 'We hebben alle disciplines in huis. We beschikken over een team van acht man. Dan moet je denken aan timmerlieden, monteurs, stoffeerders, schilders en behangers. Met deze vakmensen kunnen we nagenoeg alles in de woning uitvoeren. Ook hebben we twee eigen stylistes, die samen met de klant mooie oplossingen kunnen ontwerpen.'Maatwerk en meedenken
'We maken graag een maatwerkproduct, waarbij we heel erg creatief meedenken met de ruimte die gebruikt gaat worden. Hoeveel meter legplanken heb je nodig? Hoeveel hanggedeelte? Hoeveel lades? Wil je een kast met allerlei luxe dingen als broekhangers, hangers voor stropdassen en schoenenrekken? Een walk-in? Moet er een deur voor? Welke? We maken alles op maat. Kasten voor slaapkamers, maar ook meubels voor in de woonkamer. Een speciale wens met betrekking tot een tv-kastje? Vertel het ons. Een praktische voorraadkast voor onder de trap? We integreren het met de ruimte, waarna onze vakmensen het ook nog kunnen mee verven met de rest van het interieur.' ’t Sfeerhuis Kampen; net even anders, maar helemaal voor jou!'t Sfeerhuis Kampen
Zambonistraat 4a
8263 CE Kampen

www.sfeerhuis.nl