<< Ga terug

't Sfeerhuis Kampen biedt verlichting op eigen maat

't Sfeerhuis Kampen biedt verlichting op eigen maat

Door Alex de Jong/Attest Communicatie

KAMPEN – Verlichting kan de sfeer in je huis maken of breken. Heb je alles nieuw; vloer, wand, meubels, tapijt, accessoire, maar als dan ’s avonds het licht aangaat, denk je: ach nee, dit is het nét niet! Dan is ineens alle sfeer verdwenen. Maar het kan ook anders. Steek daarom eens je licht op bij ’t Sfeerhuis Kampen.

'Verlichting doet heel veel voor en met je interieur', weet Henk van Dijk van 't Sfeerhuis Kampen. 'Het kan de sfeer maken of breken.' Daarom staan hij en zijn collega's de klant graag met raad en daad terzijde.

Inspiratie voor verlichting
Niets is zo bepalend voor de sfeer in huis als verlichting, weet Van Dijk. Toch realiseren klanten zich dat niet altijd. De showroom van 't Sfeerhuis biedt een breed assortiment aan - standaard - lampen. Er is beslist voor elk wat wils te vinden. En wat er niet is, kan worden besteld. Of desgewenst op maat worden gemaakt. 'Ons assortiment zorgt voor de eerste ideeën, maar daarbij hoeft het niet op te houden', klinkt het. Dat is goed nieuws voor de klant, want die hoeft met minder geen genoegen te nemen.
'Onze winkel is zo ingericht dat je volop inspiratie en ideeën kunt opdoen. Kun je desondanks geen keuze maken, dan nodigen we je van harte uit om jouw specifieke wensen kenbaar te maken. Tenslotte kunnen we veel meer bieden dan we op onze site, flyers of advertenties kunnen laten zien.' Maatwerk, dus. En dat gaat ver. Heel ver. Op het gebied van salon- en eettafels, meubels voor specifieke ruimtes, diverse soorten vloeren, zonwering en gordijnen, maar ook op het gebied van verlichting.


Veel keuze
Naast de keuze voor het armatuur - zeg maar 'de verpakking van de lamp', of het 'design' -, is ook de keuze van de uiteindelijke lichtbron van belang. 'Lampen zijn er in heel veel soorten en maten. Dat beperkt zich al heel lang niet meer tot het zogenaamde 'peertje' alleen.' Halogeen, LED, spaarlampen; kleurig, helder; al dan niet dimbaar... de keuze is immens en hoe weet je als klant nu wat de beste keuze is?
'We denken graag met de klant mee’, vertelt Henk van Dijk. ‘Dat geldt voor het passend maken van meubels, vloeren, gordijnen, zonwering, maar ook - als je het hele plaatje in ogenschouw wilt nemen - voor de verlichting.’ In dit complete plaatje komt de brede kennis van meer dan dertig jaar doe-het-zelf en woninginrichting zeer goed van pas. 'We hebben alle disciplines in huis. We beschikken over een team van acht man. Ook hebben we twee eigen sylistes, die samen met de klant mooie oplossingen kan ontwerpen.' Meedenken in oplossingen voor de juiste verlichting, hoort daar natuurlijk ook bij.

Creatief meedenken
'We maken graag een maatwerkproduct, waarbij we heel erg creatief meedenken met de ruimte die gebruikt gaat worden. Moet er verlichting zijn omdat er gewerkt moet worden? Is het een plek waar je een boek leest? Niet alleen bepaalt de ruimte zelf wat voor soort verlichting ergens gewenst is, maar ook hoe je deze ruimte wilt gebruiken.' Iedere specifieke soort verlichting roept weer een hele andere sfeer op. De medewerkers van 't Sfeerhuis Kampen kunnen aan de hand van de wensen van de bewoners een 'lichtplan' maken en de verlichting perfect afstemmen op de wens van de klant. 'Daarmee is het vinden van de juiste verlichting ineens heel wat anders dan alleen maar even kijken of een model lamp je al dan niet 'leuk' lijkt voor in je huis.'

't Sfeerhuis Kampen
Zambonistraat 4a
8263 CE Kampen

www.sfeerhuis.nlOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo