De Brug

Dinsdag, 14 juli 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

‘t Sfeerhuis biedt jouw ideale tafel helemaal op maat gemaakt

‘t Sfeerhuis biedt jouw ideale  tafel helemaal op maat gemaakt
Redactie: BrugMedia

Door Alex de Jong @ Attest Communicatie

Tafels zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Kom maar eens kijken bij ‘t Sfeerhuis in Kampen. In hun showroom of in de fraaie woon- en lifestyleboeken van de vele leveranciers. Maar wat nu als je, ondanks dit immense aanbod, nog steeds niet jouw ideale tafel hebt gevonden? ‘Grote kans dat je jouw ideale tafel in de vele brochures nog niet bent tegengekomen’, weet Henk van Dijk van ‘t Sfeerhuis in Kampen. ‘Dan is het een goed idee om jouw salon- of eettafel door ons op maat te laten maken.’ Want voor wie het nog niet wist: aan de Zambonistraat in Kampen is geen ‘nee’ te koop.

De showroom van ‘t Sfeerhuis herbergt diverse salon- en eettafels. In vele soorten en maten. ‘We bieden altijd de nieuwste collectie’, vertelt Van Dijk. Hij is met styliste Monique regelmatig op vakbeurzen te vinden; zoekend naar de nieuwste trends. ‘We kopen tafels samen in. Monique kijkt meer vanuit decoratief oogpunt en ik vanuit een economische benadering. Tenslotte kan iets heel leuk zijn, maar als het product niet in de juiste prijsklasse valt, denk ik niet dat het iets voor onze klantenkring is.’ Uiteindelijk verloochent ruim dertig jaar ervaring zich niet.

Showroom
‘We hebben onze website zo ingericht dat je volop inspiratie kunt opsnuiven en ideeën kunt opdoen. Maar wie moeilijk een keuze kan maken, omdat het meubel dat men zoekt er eigenlijk niet tussen staat, die nodigen we van harte uit om in onze showroom te komen kijken. Bovendien kunnen we veel meer bieden dan onze site, flyers of advertenties kunnen laten zien. Zit je tafel er nog steeds niet tussen? Maak je wensen kenbaar en we regelen het!’ Want waar diverse collega’s in de markt slechts ‘confectie’ bieden, brengt ‘t Sfeerhuis meer. ‘Wij bieden maatwerk. Wil je een tafel van 1,23 bij 1,23? Die kan door ons geleverd worden. Wil je er een metalen poot onder? Eentje van hout? Het kan allemaal. Moet hij in de olie? Moet er een laklaag op? Wij regelen het...’ Niet alleen op het gebied van salon- en eettafels, maar eigenlijk op alles wat met woongenot te maken heeft.

‘Wil je de goedkoopste oplossing, dan kom je niet bij ons. Wil je de beste en de mooiste oplossing? Dan kom je bij ons. We komen op locatie kijken, adviseren, denken mee en hebben een brede kennis van meer dan dertig jaar doe-het-zelf en woninginrichting.’ ‘t Sfeerhuis beschikt over een team van acht man. ‘We hebben monteurs, schilders, behangers, timmerlieden en stoffeerders. Met dit team kunnen we alles in en aan de woning uitvoeren, met uitzondering van de badkamer en de keuken. Daarnaast hebben we twee eigen stylistes, die de klant ondersteunen bij het ontwerpen.’ Maakt deze uitvoerige dienstverlening de prijs van een meubel/oplossing dan niet hoger? Van Dijk: ‘We zijn geen prijsvechter. Onze service, ons maatwerk maakt het verschil. De klant heeft nergens omkijken naar, hoeft niets zelf te doen, legt alle zorgen in onze handen.’ Dat is nog geen antwoord op de vraag. Henk glimlacht. ‘Regelmatig horen we: “Kan dat allemaal voor die prijs? Wauw!”. Dat zegt genoeg, toch?’ Kom ook langs. De koffie staat klaar!

‘t Sfeerhuis Kampen
Zambonistraat 4a
8263 CE Kampen

www.sfeerhuis.nl