De Brug

Zaterdag, 30 mei 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Superdry en Amsterdenim nieuw bij CHARLIES

Superdry en Amsterdenim nieuw bij CHARLIES
Redactie: Nick de Vries

Charlies presenteert dit voorjaar twee topmerken: Syperdry en Amsterdenim. Het Engelse kledingmerk Superdry is bij jong en oud bekend. Het merk laat zich inspireren door de stad Tokyo en staat garant voor kwalitatief hoogwaardige producten. Opvallend zijn vooral de grafische opdrukken. Het merk heeft een ruime collectie met veel basics, sweaters en T-shirts en veel kleur.

Amsterdenim is een vrij jong denim label en bevat herkenbare details. De naam, het logo, de knopen, het donker blauwe garen, alles weerspiegelt de herkenbare delen van Amsterdam, zoals de puntdaken, de drie kruizen uit het stadswapen, de bruggen, grachten en het centrum. De Denim-collectie wordt aangevuld met sweaters en T-shirts .

Andere merken voor het voorjaar zijn: Scotch&Soda, Amsterdams Blauw, Dstrezzed, Cast Iron, PME, NO Excess, Alan Red en Legend. Het accent van de Denim-collectie ligt op de smallere fits, maar daarbij vergeten we niet de mannen met gespierde de bovenbenen. Iedereen kan voor een jeans bij ons slagen. Ook is er in denim een groot aanbod in kleur, van heel licht tot donkerblauw, in de knoop en rits sluiting. Dit voorjaar zit er in onze tops-collectie veel kleur. Naast blauw en zwart ook veel groentinten, turquoise, geel en roze.

Nieuwsgierig geworden? Wij zien u graag in onze winkel.

Charlies Jeans&Casuals

Oudestraat 168 Kampen

Tel: 038-3314877 www.charlies-kampen.nl