<< Ga terug

SportWash nu ook in Kampen en Ijsselmuiden

SportWash nu ook in Kampen en Ijsselmuiden

Vanaf nu nooit meer een vuile en stinkende sporttas mee naar huis!

U kent het wel. Een stinkende sporttas van u zoon of dochter. U denkt al, wanneer moet ik dit doen en hoe krijg ik die vlekken eruit. Of de leider van het team die ziet dat de sporttas na de wedstrijd niet is meegenomen. Deze problemen zijn verleden tijd dankzij SportWash.

Vanaf augustus 2019 biedt SportWash haar diensten ook aan in Zwolle en omgeving. Alle sportverenigingen en ouders die geen tijd hebben om de vuile sportkleding te wassen kunnen een beroep op SportWash doen. Heel gemakkelijk. Bel, app of e-mail en de sporttas wordt opgehaald.

SportWash biedt full-service

De sporttas wordt opgehaald en teruggebracht op de afgesproken locatie. Dit kan bij de sportvereniging zijn of bij de ouder thuis. De sportkleding wordt gewassen, gedroogd en gevouwen. Dit alles gebeurt met professionele wasmachines en speciale wasmiddelen voor sportkleding. De sportvereniging en ouder zijn verlost van dit probleem.

De voordelen van SportWash

U houdt tijd over, zowel voor verenigingen als individuele teams, opgehaald en teruggebracht waar u dat wilt (in Zwolle e.o.), sportkleding blijft mooi en gaat langer mee, shirtsponsors zijn tevreden.

Vele verenigingen en ouders in de regio's Den Haag, Leiden, Rotterdam en de Bollenstreek gingen u al voor door gebruik te maken van de diensten van SportWash.

Neem contact op via 06 81 47 30 80 (ook via Whatsapp) of mail naar info@sportwash.nl. Bezoek onze website www.sportwash.nl

Sport vlekkeloos met SportWashOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo