De Brug

Maandag, 1 juni 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Spare Rib Express Kampen geopend

Spare Rib Express Kampen geopend
Foto: Foto Tennekes
Redactie: Zakelijke redactie

Wat is er prettiger dan na een lange werkdag thuiskomen, je avondeten op je mobiel uitzoeken, te bestellen en te wachten totdat de bezorger met een goedgevulde doos aanbelt. Hoewel het voor het zover was, eerst nog ‘even’ verbouwd moest worden, was het na het verkrijgen van de vergunningen eindelijk zover: op woensdag 9 oktober gingen de deuren van het splinternieuwe afhaal- en bezorgrestaurant aan het Burgemeester van Tuinenplein 4 in Kampen open.

“De verbouwing duurde wat langer dan gepland. Alles moest van de grond af worden opgebouwd in het nieuwbouwpand.”, vertellen franchisenemers Anko en Christa van Olst. Bij het nieuwe 60e filiaal van de landelijke succesvolle formule, kunnen geplaatste bestellingen ook thuisbezorgd worden. “Ook de bezorgauto’s en onze elektrische fiets staan startklaar voor de deur.” Hierdoor kunnen we ook in de buitengebieden rondom Kampen en Ijsselmuiden bezorgen.

Anko en Christa hebben al een Spare Rib Express in Zwolle met veelal enthousiaste klanten. Spare Rib Express Kampen onderscheidt zich door de ambachtelijke kwaliteit en hoge service. “Naast de heerlijke malse spareribs, die nog net niet van het bot vallen, is er ook de angus beefburger. Dit is een volledige maaltijdburger van 200 gram met een vers garnituur van groenten. Naast vleesgerechten hebben we ook gegratineerde aardappels uit de oven, gepofte aardappel met kruidenboter, warme maiskolf, stokbrood, frisse salade of fruitcocktail als bijgerecht.”

Spare Rib Express Kampen is zeven dagen per week geopend van 16.00 tot 21.00 uur. “Wij zijn te bezoeken op het Burgemeester van Tuinenplein 4, 8265 TJ te Kampen. U kunt bestellen door te bellen op 038 458 27 Ook kunt u gemakkelijk bestellen via onze eigen website www.spareribexpress.com of via onze eigen app.”