De Brug

Donderdag, 13 augustus 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Slaapadvies van Dijk - Ook voor het reinigen van matrassen

Slaapadvies van Dijk - Ook voor het reinigen van matrassen
Redactie: BrugMedia

Mijn naam is Michel Reijnders, inmiddels alweer ruim 1,5 jaar met veel plezier aan het werk bij Slaapadvies Van Dijk. Ik ben verantwoordelijk voor de bezorging, de montage, het magazijnbeheer en de planning. Daar is matrasreiniging (dieptereiniging) bijgekomen. Huisstofmijt, urinekristallen, huidschilfers etc. halen wij uit uw matras. Doordat de dieptereinigingsmachine is voorzien van een roterende wals die behalve een draaiende ook een kloppende beweging maakt, zorgt deze ervoor dat de huidschilfers, huisstofmijt en de uitwerpselen van deze beestjes worden losgetrild en opgezogen.

Uw matras wordt na het reinigen besproeid met een desinfecterende spray. Na het reinigen is het matras vrijwel direct weer te gebruiken. Het kost niet meer dan een half uurtje om een 1-persoonsmatras te reinigen, en er kan op elk gewenst tijdstip een afspraak ingepland worden.
Uiteraard zijn een kindermatras, tweepersoons matras, alsook een topper, prima te reinigen. Ons advies is om dit jaarlijks te doen. Indien er sprake is van allergieën is twee keer per jaar het advies. Het resultaat is een schoon en hygiënisch matras.

• dieptereiniging bij u thuis, in de caravan of boot;
• Geen gebruik van schadelijke stoffen;
• beide kanten van het matras worden gereinigd en gedesinfecteerd;
• uw matras gaat langer mee.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via mail: info@matrasreinigingvandijk.nl, telefoon: 038 331 3485.

Neemt u een kijkje op onze Facebookpagina voor tarieven, leuke actie’s en aanbiedingen.

Michel Reijnders
Slaapadvies van Dijk

Geerstraat 29
8261 HL Kampen
tel. 038 331 34 85

www.slaapadviesvandijk.nl