De Brug

Woensdag, 3 juni 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Sfeerhuis Kampen maakt jouw ideale tafel op maat

Sfeerhuis Kampen maakt jouw ideale tafel op maat
Redactie: BrugMedia

Door Alex de Jong/Attest Communicatie

Je zoekt een nieuwe tafel. Een eettafel met een speciale maat, met een bijzondere 'look and feel'. Een tafel die past bij de mooie stoelen die je nog niet weg wilt doen. Of je zoekt een salontafel die kleurt bij je nieuwe vloer, maar die ook past bij je bestaande bank en andere meubels. 'Grote kans dat je deze tafels in de vele brochures nog niet bent tegengekomen', weet Henk van Dijk van 't Sfeerhuis in Kampen. 'Dan is het een goed idee om jouw ideale eet- of salontafel door ons te laten maken.' Want aan de Zambonistraat in Kampen is geen 'nee' te koop.

Natuurlijk biedt de showroom van 't Sfeerhuis diverse salon- en eettafels. 'Tenslotte hebben we altijd een nieuwe collectie', vertelt Van Dijk. Maar waar diverse collega's in de markt slechts 'confectie' bieden, gaat de service bij 't Sfeerhuis veel verder. 'Wij bieden maatwerk. Wil je een tafel van 2,80 bij 2,80? Die kan door ons geleverd worden. Wil je er een houten poot onder? Eentje van metaal? Het kan allemaal. Moet er een laklaag op? Wil je dat we hem in de olie zetten? Wij kunnen het regelen...'

Showroom
'We hebben onze winkel zo ingericht dat je volop inspiratie en ideeën kunt opdoen. Maar wie moeilijk een keuze kan maken, omdat het meubel dat men zoekt er eigenlijk niet tussen staat, die nodigen we van harte uit om de specifieke wensen kenbaar te maken. Tenslotte kunnen we veel meer bieden dan we op onze site, flyers of advertenties kunnen laten zien.' Maatwerk, dus. Niet alleen op het gebied van salon- en eettafels, maar eigenlijk op alles wat met woongenot te maken heeft.

'Wil je de goedkoopste oplossing, dan kom je niet bij ons. Wil je de beste en de mooiste oplossing? Dan kom je bij ons. We komen op locatie kijken, adviseren, denken mee en hebben een brede kennis van meer dan dertig jaar doe-het-zelf en woninginrichting.' 't Sfeerhuis beschikt over een team van acht man. 'We hebben monteurs, schilders, behangers, timmerlieden en stoffeerders. Met dit team kunnen we alles in en aan de woning uitvoeren, met uitzondering van de badkamer en de keuken. We hebben een eigen stylist, die de klant ondersteunt bij het ontwerpen. De zorg van de klant is onze zorg geworden.' Maakt deze uitvoerige dienstverlening de prijs van een meubel/oplossing dan niet hoger? Van Dijk: 'We zijn geen prijsvechter. Onze service, ons maatwerk, maakt het verschil. De klant heeft nergens omkijken naar, hoeft niets zelf te doen, legt alle zorgen in onze handen. Regelmatig horen we: “Kan dat allemaal voor die prijs? Wauw!”.' Kom ook langs. De koffie staat klaar!

't Sfeerhuis Kampen
Zambonistraat 4a
8263 CE Kampen

www.sfeerhuis.nl