De Brug

Maandag, 1 juni 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Seinen Meubelen houdt Paasshow

Seinen Meubelen houdt Paasshow
Redactie: Nick de Vries

Komende zaterdag en op Tweede Paasdag is het extra aantrekkelijk om kennis te maken met de nieuwe collectie van Seinen Meubelen. Op beide dagen zijn diverse artikelen afgeprijsd en op Paasmaandag valt er veel korting te verdienen tijdens het Rad van Fortuin.

Evenals tijdens het 40-jarig jubileum zal op Tweede Paasdag het Rad van Fortuin volop draaien. Hierbij maken klanten kans op kortingen en waardebonnen. Daarnaast moet Seinen Meubelen ruimte maken voor de nieuwe collectie en dat betekent veel voordeel op bepaalde meubelen. De korting kan oplopen tot maar liefst 70 procent.

Inmiddels heeft Seinen Meubelen een groot deel van de collectie binnen. Mensen kunnen tijdens de Paasshow kennismaken met het nieuwste van het nieuwste.

Momenteel wordt bij Seinen Meubelen hard gewerkt om een nieuwe afdeling te creëren met een sterk industrieel tintje. Hiermee speelt Seinen Meubelen nadrukkelijk in op de nieuwe trends. Mensen vinden hier een compleet aanbod, van banken en fauteuils tot decoratie en lampen en stoelen.

Nieuw bij Seinen Meubelen zijn boxsprings van het merk Axelson. Via dit nieuwe concept kunnen mensen een boxspring naar eigen smaak samenstellen. Via de tablet kunnen klanten exact zien hoe hun boxspring eruit komt te zien en alles naar eigen wensen regisseren. Daarnaast is de collectie relaxfauteuils sterk uitgebreid.

Seinen Meubelen

Tasveld 2 IJsselmuiden

Tel: (038) 331 62 56