<< Ga terug

Rasta Rasta breidt uit met vegetarische lunchroom

Rasta Rasta breidt uit met vegetarische lunchroom

Op menig menukaart is het even zoeken naar de vegetarische gerechten. Veganistisch ontbreekt dikwijls geheel en eten van zuiver biologische ingrediƫnten is evenmin een vanzelfsprekendheid. In de nieuwe lunchroom van Rasta Rasta is het echter louter gezond, vegetarisch of veganistisch wat de klok slaat.

De lunchroom opent op 18 juli de deuren en bevindt zich boven de natuurvoedingswinkel van Rasta Rasta aan de Broederstraat 25. “De biologisch-dynamische producten die we in de winkel beneden verkopen kan je straks in onze gerechten boven proeven”, zegt eigenaar Rasta in bijzijn van Carmen Piters.

Laatstgenoemde is het nieuwe gezicht van de zaak. Piters: “In onze natuurvoedingszaak hebben we alledaags voedsel als groenten, fruit en tal van producten die je ook in de supermarkt treft, maar dan onbewerkt en puur biologisch.”

Steeds meer mensen eten bewust en willen weten waar hun voedsel vandaan komt. De behoefte aan gezond vegetarisch eten, al dan niet in afwisseling vlees- en visgerechten is groeiende en daar speelt Rasta Rasta met de nieuwe lunchroom op in. Op de kaart staan de Super Rasta Burger, de Double Rasta Burger en Basic Rasta Burger. Maar ook bijgerechten, zoals salade uit het seizoen, biofriet en ‘ambachtelijk brood voor ieder uur van de dag’.

Binnenkort komt de nieuwe site van zowel de natuurvoedingswinkel als de lunchroom online te staan. Via deze site (www.rastarastanatuurwinkel.nl) kom je in de webwinkel terecht. Rasta Rasta bezorgt vanaf 25 euro aan boodschappen gratis in Kampen en omgeving. Verder kan je op de site ook een Kendama bestellen, een Japans behendigheidsspel dat goed is voor de motoriek en waarvan een meditatieve werking uitgaat.

De opening van de lunchroom valt samen met de eerste Kamper Ui(t)dag. Op deze en de daaropvolgende Ui(t)dagen (25 juli en 1 en augustus) is het mogelijk om bij Rasta Rasta voor de deur in te stappen voor een rit met paard en wagen door de binnenstad en een ijsje bij terugkomst. Kosten: 5 euro.

Voor vragen en reserveringen kan worden gebeld met 038-7853531.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo