<< Ga terug

Printjesdag bij Systra ICT

Printjesdag bij Systra ICT

Denk je aan een inktjetprinter, dan denk je waarschijnlijk aan dure cartridges. Dé reden dat je ooit besloot om voor een laserprinter te gaan. Inmiddels zijn de tijden veranderd: de inktjetprinter is terug van weggeweest. Om dat te vieren, is het vandaag Printjesdag bij Systra ICT.

Systra ICT is gespecialiseerd in IT, communicatie en beveiliging. “Printoplossingen horen daarbij”, begint eigenaar Harrie de Jong. “Sinds kort werken we samen met Epson, een bedrijf dat printoplossingen van de toekomst biedt. Nu we de nieuwste technologieën kennen, adviseren we iedereen over te stappen van laser naar inktjet.”

Tijd en kosten besparen

Wat de belangrijkste voordelen van inktjet zijn? “Het rendement is hoog. Met één inktzak kun je maar liefst 80.000 afdrukken maken. Daarnaast is de inktjetprinter gebruiksvriendelijk, energiezuinig en snel. Hij hoeft niet op te warmen en kan tot wel honderd pagina’s per minuut verwerken. Hierdoor bespaar je zowel tijd als kosten.”

Meer dan alleen printen

Daarnaast heb je veel meer mogelijkheden. Harrie: “Vandaag de dag is een printer een tussenstation om documenten van de ene naar de andere plek te brengen. Je kunt documenten kopiëren en afdrukken, maar ook scannen en in de cloud bewaren. De gescande documenten zijn doorzoekbaar, waardoor je ze snel terugvindt. Bovendien wordt er gelijk een back-up gemaakt.”

Printjesdag

Om aandacht te vragen voor de inktjetprinter 2.0, organiseert Systra ICT op de derde dinsdag van september Printjesdag. “Stap je deze maand over van laser naar inktjet, dan ontvang je een jaar lang gratis inkt, papier, onderdelen, onderhoud en updates. De voorwaarden zijn te vinden op www.systra.nl/printjesdag.”Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo