De Brug

Zaterdag, 6 juni 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Postuma AGF nieuwe reclamebordsponsor VSCO’61

Postuma AGF nieuwe reclamebordsponsor VSCO’61
Foto: Dik Leusink
Ingezonden door: Jan Borgers

VSCO’61 heeft deze week Postuma AGF uit IJsselmuiden mogen verwelkomen als nieuwe reclamebordsponsor. Bedrijfsleider Jarno Kwakkel van Postuma overhandigde op sportpark De Heughte de nieuwe reclameborden met de toepasselijke slogan ‘Postuma ’t verst met groente en fruit aan sponsorcommissielid Lammert Vlieger van VSCO’61. Als blijk van dank en waardering werd de nieuwe reclamebordsponsor een fraai bloemstuk overhandigd.

Postuma AGF is een familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in aardappelen, groente en fruit (AGF). Zij delen hun ervaring met specialisten binnen de AGF-sector en foodservice. Dat doen zij door het bieden van een breed en diep assortiment verse producten. Postuma gaat nog verder door het leveren van aanvullende diensten waarmee hun klanten zich nadrukkelijk kunnen onderscheiden in de foodmarkt. Support op maat is de kernwaarde waar dagelijks 180 medewerkers hard aan werken. Vanuit een gloednieuw bedrijfscomplex op Spoorlanden in IJsselmuiden (10.000 m2 oppervlak en energieneutraal door 3.200 zonnepanelen) rijden dagelijks 18 vrachtwagens door geheel Nederland en Vlaanderen om de klant van dagverse AGF-producten te voorzien.

VSCO’61 is dan ook trots op de steun van het prachtige bedrijf Postuma AGF aan de club. Als reclamebordsponsor treedt Postuma toe tot het sponsorgilde van VSCO’61. Afgelopen week zijn de opvallende reclameborden met de toepasselijke slogan ‘Postuma ’t verst met groente en fruit’ officieel overhandigd. Op sportpark De Heughte droeg bedrijfsleider Jarno Kwakkel namens Postuma de borden over aan sponsorcommissielid Lammert Vlieger van VSCO’61. Een fraai bloemstuk werd de nieuwe reclamebordsponsor aangeboden als blijk van dank en bijzondere waardering.

Het groeiende AGF-bedrijf is te vinden op:

Postuma AGF
Manenbergring 2
8271 RX
IJsselmuiden
T: 038 - 337 00 99
E:
info@postuma.nl
www.postuma.nl

Ook te volgen via facebook, twitter en instagram.