De Brug

Maandag, 1 juni 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Ondernemersstel Mookus houdt Open Huis op unieke locatie in de Noorderkerk

Redactie: Nick de Vries

Mookus Fysiotherapie is sinds begin februari gevestigd op een unieke locatie. Begin 2018 verhuisde de praktijk van Patrick Mookus naar de prachtige Noorderkerk. Op zaterdag 16 maart houden Mookus Fysiotherapie en Mookus Praktijk voor Gewichtsbeheersing Open Huis en kunnen belangstellenden van 12.00 tot 14.30 uur de nieuwe praktijk op deze bijzondere locatie met eigen ogen bekijken.

Maar liefst twintig jaar zit (bedrijfs)fysiotherapeut in Kampen. Zijn vrouw Mariska runde er sinds vijf jaar een centrum voor gewichtsbeheersing. De praktijk groeide echter uit zijn jasje. Het ondernemersstel ging op zoek naar een nieuwe locatie in Brunnepe.

“We wilden nog één keer een stap maken. Bij ons staat de cliënt centraal. We hebben nooit groei geambieerd om de groei zelf. De kerk aan de Noordweg biedt volop ruimte en heeft daarnaast een unieke uitstraling. Een praktijk als deze vind je nergens anders. We hebben het gebouw met respect voor het verleden verbouwd”, aldus Mookus.

“Vanuit onze praktijk zijn we ook bezig met een sociaal maatschappelijke invulling. Ieder mens heeft een eigen verhaal en daar hebben wij oog en oor voor. We hebben meer te bieden dan alleen een fysiotherapiepraktijk. We vormen een verbindingsplek met het sociaal maatschappelijk domein.”

Patrick Mookus is blij dat de Noorderkerk behouden blijft voor Brunnepe. Hij verheugt zich op het Open Huis van 16 maart. “We willen mensen met trots laten zien wat we hebben gedaan”, aldus Mookus. Tijdens het Open Huis biedt de firma Schutrups digitale voetmeting aan. Bezoekers kunnen op hun gemak rondkijken en genieten van verantwoord lekkere hapjes van PowerSlim.

Mookus Fysiotherapie

Noorderkerk

Slagersweg 2a Kampen

(038) 332 38 68

www.mookusfysiotherapie.nl

Mookus Praktijk voor Gewichtsbeheersing

Noorderkerk

Slagersweg 2a Kampen

(06) 434 413 40