De Brug

Zaterdag, 8 augustus 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Nieuwe Captur Plug-in Hybrid 160 nu te bestellen bij Van Kesteren

Nieuwe Captur Plug-in Hybrid 160 nu te bestellen bij Van Kesteren
Redactie: Nick de Vries

Duurzamer rijden, besparen op brandstofkosten en voordeel op de wegenbelasting. Die voordelen biedt de nieuwe Renault Captur Plug-in Hybrid 160 jou. Dit spiksplinternieuwe model is vanaf nu leverbaar bij Renault-dealer Van Kesteren in Kampen en Zwartsluis voor een prijs vanaf 33.290 euro.

Met deze SUV kun je alledaagse ritten uitvoeren zonder brandstof te verbruiken. En tijdens lange ritten hoef jij je geen zorgen te maken om de actieradius. “De Plug-in Hybrid is een tussenvorm van een hybride en volledig elektrische auto”, vertelt directeur Wimfried van Kesteren. “Daarmee beschikt deze Captur over een brandstofmotor en een grote batterij, die je via een stekker met netstroom kunt opladen.”

Formule 1-techniek Zo kun je korte afstanden volledig elektrisch afleggen en bij lange afstanden zowel batterij als brandstofmotor aanspreken. Wimfried: “Als pionier op het gebied van elektrisch rijden maakt Renault hierbij gebruik van technologie uit de reeds bestaande elektrische auto’s en natuurlijk de Formule 1. Dat deze techniek beschermd is door 150 patenten, zegt alles over unieke veelzijdigheid. De wagen start in alle stilte, versnelt pijlsnel.”

Volledig te personaliseren En wat Wimfried erg tevreden stemt: ook in deze variant blijft het beste van de Captur behouden. “Het design en leven aan boord kun je dankzij Multi-Sense volledig personaliseren. Je kunt alleen al kiezen uit 3 rijmodi en acht kleuren voor sfeerverlichting! Daarnaast zijn ook de modeleerbaarheid dankzij de verschuifbare en neerklapbare achterbank en de spitstechnologie met de grootste schermen in zijn categorie gebleven.”