De Brug

Dinsdag, 4 augustus 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Nieuw vanaf januari 2020 Powerwalkingclub Kampen (De Maten-Stationskwartier) !

Nieuw vanaf januari 2020 Powerwalkingclub Kampen (De Maten-Stationskwartier) !
Ingezonden door: Marrie Kroes

Powerwalking voor een betere gezondheid, conditie en afvallen

Powerwalking is lopen in een stevig tempo ( 6-7 km/uur). De krachtoefeningen (op je eigen niveau), die tussendoor worden gedaan zorgen ervoor dat je meer vet verbrandt en een strakker figuur krijgt.
Powerwalking is geen hardlopen. Uit testen is gebleken dat mensen die Powerwalking doen evenveel calorieën verbruiken als mensen die hardlopen op een normaal tempo. De resultaten zijn verbluffend! Het gemiddelde calorie verbruik met Powerwalking kan oplopen tot wel 500 calorieën per uur.

Powerwalken is geschikt voor iedereen m/v en voor alle leeftijden. Door deze natuurlijke vorm van bewegen is de kans op blessures nagenoeg nihil.

Je werkt aan je gezondheid en hebt plezier, hierdoor is het makkelijk vol te houden en wordt het niet saai. Niet iedereen kan hardlopen maar iedereen kan wandelen en niet iedereen kan 20 kilo tillen maar iedereen tilt zijn eigen lichaamsgewicht. Dit is de basis van deze zeer effectieve bewegingsvorm en kan iedereen zijn of haar doelstelling laten bereiken. Dit kan zijn afslanken, een betere conditie krijgen, een gezonder en sterker hart krijgen, meer zelfvertrouwen opbouwen, diabetes type 2 verlagen, of gewoon op een leuke manier nieuwe mensen ontmoeten.

De lessen (60 min) starten op maandagochtend en zaterdagochtend vanaf AH Stationskwartier en op woensdagavond vanaf DGI Tandartsen (Concertlaan), en worden gegeven door Powerwalking trainers Marrie Kroes en Jessin Kroes.

Neem nu de beslissing om op een leuke, gezellige en verantwoordelijke manier aan je gezondheid te werken en meld je direct aan voor een gratis proefles bij www.powerwalkingclub.com en kies locatie Kampen (De Maten – Stationskwartier) of bel 06-30117430 Het is altijd mogelijk om tussendoor aan te melden en een gratis proefles te vragen! Voel je Welkom.

All it takes is a first step!