De Brug

Maandag, 1 juni 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Mirthe Diender begint eigen haarstudio

Mirthe Diender begint eigen haarstudio
Redactie: BrugMedia

Mirthe Diender is pas 19 jaar, maar afgelopen zaterdag vond de officiële opening plaats van haar eigen haarstudio onder de noemer Haarstudio Mirthe. Ze spreekt van een droom die uitkomt. “Maar wel iets eerder dan gedacht.”


Mirthe werkte vier jaar bij een kapperszaak in Dronten. Ze volbracht de Allround Kappersopleiding. Een half jaar nadat ze haar driejarige studie heeft afgerond, heeft ze al eigen zaak. “Ik heb altijd voor mezelf in het achterhoofd gehad om in de toekomst iets voor mezelf te beginnen”, vertelt Mirthe.
Met behulp van haar ouders kon ze dit onverwachts snel realiseren en heeft ze nu haar eigen haarstudio in het huis van haar ouders aan de Hartogsweg 17a in IJsselmuiden.


Mensen kunnen bij haar terecht voor verschillende behandelingen. “Ik kan alles, maar ben gespecialiseerd in kleuren.” Populair is balayage. Een bepaalde kleurtechniek die zorgt voor een boost van je kapsel. Zowel dames als heren kunnen worden geknipt door Mirthe. Dan kan tijdelijk voor een voordeliger tarief.
Met de uitknipbon in De Brug geldt een korting van maar liefst 10 procent. Deze actie loopt tot eind oktober. Haarkapsalon werkt op afspraak. Dat kan via 06 333 314 00. Mirthe werkt van maandag tot en zaterdag en hanteert flexibele werktijden. (maximaal tot 21.00 uur). Haarstudio Mirthe is ook te volgen via Facebook: @haarstudio Mirthe.