De Brug

Maandag, 1 juni 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Metadecor uit Kampen maakt Wall of Fame voor KNVB

Metadecor uit Kampen maakt Wall of Fame voor KNVB
Foto: Day creative business partners
Ingezonden door: Ilona van Veen-Schouten

Het bedrijf Metadecor uit Kampen heeft voor de KNVB een Wall of Fame ontwikkeld. Op deze Wall of Fame worden alle ex-internationals geëerd. Dinsdag 30 april is de Wall of Fame onthuld door iconen uit de voetbalwereld.

Verleden, heden en toekomst
Op de KNVB Campus in Zeist staat de bijzondere Wall of Fame, waarop 1365 ex-internationals van het Nederlands Elftal, de Oranje Leeuwinnen en de A-zaalvoetbalteams worden geëerd. De KNVB was op zoek naar een plek om ex-internationals van verleden, heden en toekomst te eren. In samenwerking met Day creative business partners uit Amsterdam heeft Metadecor deze Wall gerealiseerd.

Bijzondere ereplaats
De Wall of Fame is gemaakt van aluminium panelen waarin zeshoeken gestanst zijn. Deze zeshoeken zijn vervolgens in diverse richtingen omgezet, zodat er een ontwerp in zichtbaar werd. In het ontwerp is het publiek en de Nederlandse Oranje leeuw verwerkt. Op de diverse omzettingen staan de namen vermeld van de ex-internationals met een metalen naamplaatje. Een bijzondere ereplaats waar alle ex-internationals voorgoed geëerd zullen worden.

Over Metadecor
Metadecor verbindt wereldwijd architecten, aannemers en gebouweigenaren met de wereld van design en architectuur met techniek. Dat leidt tot spraakmakende gevels gemaakt van hoogwaardige producten. Metadecor realiseert complexe, innovatieve en kwalitatief hoogwaardige projecten van concept tot en met montage.