De Brug

Zondag, 12 juli 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

McDonald’s restaurant Kampen verbouwd en opent McCafé

McDonald’s restaurant Kampen verbouwd en opent McCafé
Redactie: Nick de Vries

Met man en macht heeft Weever Bouw uit Kampen in samenwerking met diverse partners in een zeer kort tijdsbestek een complete verbouwing gerealiseerd bij McDonald’s Kampen. Naast een nieuw terras op de begane grond, een nieuw playland en magic tables voor de kleintjes is er vanaf morgen ook een McCafé in het restaurant. Een McCafé is een speciale koffiehoek met verschillende koffievariaties en lekkernijen.

McCafé bestaat niet zonder haar medewerkers. Zij worden speciaal getraind om de 14 verschillende koffievariaties op de enige juiste manier te kunnen serveren. Medewerker Ann Promnok is speciaal voor het McCafé opgeleid. “Het leukste vind ik dat ik nu heb geleerd hoe je verschillende koffievariaties kan bereiden en om af en toe te experimenteren met extra’s zoals vanille siroop of slagroom. Ik help dan ook graag onze gasten bij het uitkiezen van een van onze koffievariaties. Mijn persoonlijke favoriet? Dat is zonder twijfel de Caramel Latte Macchiato!”, vertelt Ann enthousiast.

McDonald’s Restaurant Kampen is de afgelopen tijd flink uitgebreid met een McCafé, fietsenstalling en een extra terras op de begane grond. Het dakterras op de eerste verdieping is vanaf morgen dan ook 100% rookvrij. Hiermee is het McDonald’s restaurant in Kampen helemaal klaar voor de toekomst! Ook voor de jongste bezoekers is er genoeg te doen. Met (overdekte) speel- en klimtoestellen en Magic Tables is er genoeg vertier voor de kinderen. Franchisenemer Sjoerd-Jan Feenstra is blij met de uitbreidingen in Kampen. “Ik ben ervan overtuigd dat veel van onze gasten ons gevarieerde aanbod weten te waarderen. Samen met mijn team heet ik onze gasten dan ook van harte welkom in ons vernieuwde restaurant met McCafé.”