De Brug

Dinsdag, 2 juni 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Livera is terug in Kampen

Livera is terug in Kampen
Advertorial

Livera is terug in Kampen. Op 19 april opende Renate Zoetebier een Livera-winkel in Kampen. “Ons streven is dat een vrouw met een blij gevoel onze winkel verlaat”, aldus Zoetebier.


Renate Zoetebier opende enige jaren geleden een Livera-winkel in Dronten, na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest bij Livera Emmeloord. “We kregen altijd veel klanten uit Kampen over de vloer, met een nieuwe Livera in de Oudestraat kunnen we deze groep nu perfect bedienen.” Klanten reageren positief en zijn blij dat Livera terug is in Kampen.


Bij Livera staat het geven van een degelijk advies voorop. “Meer dan de helft van de vrouwen draagt een verkeerde maat BH. Niet alleen de maat, ook het model is belangrijk. Iedere vrouw is anders en ieder merk valt verschillend. Een goed advies is enorm belangrijk”, vertelt Zoetebier.

Elke vrouw verdient de perfecte BH. Het team van Livera Kampen, dat naast Renate Zoetebier bestaat uit Prescilla, Bea en Tessa, doet er alles aan om de juiste BH te vinden voor de klant. De nieuwe winkel in Kampen biedt een leuke collectie lingerie, nachtkleding en badmode.
Livera heeft een uitstekende naam in Kampen en behoorde zo’n dertig jaar tot het winkelaanbod in deze stad.


Met de terugkeer van Livera in Kampen gaan oude tijden herleven. Bovendien viert Livera dit jaar het 50-jarig bestaan. Dat wordt gevierd met een exclusieve Unlimted Edition van bad- en nachtmode. Daarnaast kunnen mensen deze week profiteren van een korting van maar liefst 25 procent op nachtmode en lingerie van het eigen merk Chantelle, Passionata, Femilet en Livera.


Livera Kampen
Oudestraat 71
Kampen