<< Ga terug

KraamZorgzaam - Kraamzorg met een gouden hart

KraamZorgzaam - Kraamzorg met een gouden hart

In blijde verwachting? Dan is KraamZorgzaam een zeer verstandige keuze. Met een groep van zes kraamverzorgenden uit Kampen en IJsselmuiden staat KraamZorgzaam voor korte lijnen, heldere afspraken en een professionele werkwijze.

KraamZorgzaam heeft een werkwijze, bestaande uit drie stappen. De eerste stap is het kiezen van een persoonlijke kraamverzorgende en het contact leggen met haar via mail, telefonisch of WhatsApp. Na de inschrijving volgt in de zevende maand van de zwangerschap een persoonlijk kennismakingsgesprek. “Zo weet je wie er bij je in huis komt en kun je afspraken maken. Bij ons zijn de lijntjes korter. Alles gaat in overleg, de klant is koning”, vertelt Alie van Dijk. Als kraamverzorgende heeft ze samen met Gerda Ebbers, Tinie Koersen, Rietje Klappe, Ria Limburg en Cobie Visscher de krachten gebundeld en vormen ze samen het kloppende hart van KraamZorgzaam.

KraamZorgzaam hecht veel waarde aan een goed persoonlijk contact. “Kraamzorg is heel intiem. Je krijgt iemand acht dagen over de vloer.” Kraamzorg is bij de zes kraamverzorgden in goede handen. Ze zijn gediplomeerd, hebben ruime ervaring en staan ingeschreven bij Kennis Centrum Kraamzorg. Daardoor is KraamZorgzaam altijd up-to-date. “Kraamzorg wordt gauw gezien als verwenzorg, maar het is een professioneel beroep.We zijn geen kraamhulp, maar kraamverzorgende. Het is heel belangrijk om als kraamverzorgende te observeren, signaleren, controleren, informeren en adviseren. Daarmee voorkom je complicaties”,
besluit Van Dijk.

KraamZorgzaam
www.kraamzorgzaam.nl
Tel: 06 285 523 32Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo